Beauty Mouse της Dermaroller: Κερδίστε αντικυτταριτιδικά σετ

Μία επαναστατική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας, αξίας 150 ευρώ, μπορεί να γίνει δική σας. Μάθετε τα πάντα για το εκπληκτικό Beauty Mouse της Dermaroller και δηλώστε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Beauty Mouse της Dermaroller: Κερδίστε αντικυτταριτιδικά σετ
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα Beauty Mouse είναι οι: Αναστασία Ταλάντη και Ειρήνη Χρυσανθοπούλου. Οι νικήτριες έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail.
Eυχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα αποτελεσματικά με το Beauty Mouse της Dermaroller. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε 2 σετ Beauty Mouse της Dermaroller, τα οποία περιλαμβάνουν το εργαλείο beauty mouse που βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αυξάνοντας δραματικά την αποτελεσματικότητα των αντικυτταριτιδικών ουσιών μέσω της τεχνολογίας Skin Micro-Needling και της διαδερμικής απορρόφησης και το ειδικό ενζυματικό διάλυμα καθαρισμού Roller Cleaner NL που κρατά πάντοτε καθαρή τη συσκευή Dermaroller, με σύνθεση απόλυτα ουδέτερη, που δε βλάπτει την επιδερμίδα. Η αξία του κάθε σετ είναι 155 ευρώ.

Τι είναι το Beauty Mouse;
Το Beauty Mouse είναι ένα μοναδικό ατομικό εργαλείο με εντυπωσιακά πλεονεκτήματα ενάντια στην κυτταρίτιδα. Η χρήση του Beauty Mouse αυξάνει δραματικά την αποτελεσματικότητα των αντικυτταριτιδικών ουσιών μέσω της Τεχνολογίας Skin Micro-Needling και της Διαδερμικής Απορρόφησης.

Το Beauty Mouse έχει 250% μεγαλύτερη επιφάνεια (480 μικροακίδες) από το Cosmetic Dermaroller και καλύπτει πλάτος 50mm (5cm) προκειμένου να δρα σε μεγάλες επιφάνειες γρήγορα και αποτελεσματικά, όπως είναι η περιοχή των γλουτών, των μηρών και γενικά του σώματος.

Το Beauty Mouse αυξάνει την απορρόφηση των ειδικών καλλυντικών ουσιών έως και 2000%. Κοστίζει σαφώς λιγότερο από όλες τις άλλες μεθόδους που ακολουθούνται σε ινστιτούτα και έχουν αμφίβολα ή παροδικά αποτελέσματα και κυρίως είναι μια μέθοδος η οποία αξιοποιεί την φυσική δραστηριότητα ανάπλασης του δέρματος για να βελτιώσει την όψη και την υφή του.

Και το πιο σημαντικό είναι πως το χρησιμοποιείτε στην άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς θέλετε.

Το Beauty Mouse ενεργοποιεί την παραγωγή νέου Κολλαγόνου και βελτιώνει σημαντικά την αγγειακή μικροκυκλοφορία.

Ενημερωθείτε για το Beauty Mouse και όλα τα προϊόντα Dermaroller στο site www.dermaroller.gr.
 
To Beauty Mouse (όπως και όλα τα προϊόντα Dermaroller) διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την ιατρική εταιρεία Dermamed, η οποία από το 2005, παρέχει τεχνολογίας αιχμής, πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες με εξειδίκευση στην ιατρική κοσμητολογία.

(*) Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται από την εταιρεία Dermamed (Περικλέους 7, Ισόγειο Μαρούσι . Τηλ. 210 8056001,2) κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 12.00-17.00. Υπεύθυνη κα Χατζινά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v