Weleda: Κερδίστε σετ περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας

Ένα πλήρες σετ περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας χαρίζει η εταιρία βιολογικών καλλυντικών Weleda σε 4 τυχερές αναγνώστριες του In2life που θα δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Weleda: Κερδίστε σετ περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας
Οι τυχερές αναγνώστριες που κέρδισαν από ένα σετ κατά της κυτταρίτιδας είναι οι: Ελένη Κυριακίδου, Βαρβάρα Ραϋμόνδου, Ιωάννα Μπούρτζου, Κατερίνα Τασσοπούλου.

Λίγες μόνο ημέρες πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές η ανάγκη να βελτιώσουμε τις τοπικές ατέλειες στο σώμα μας διογκώνεται. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε ένα πλήρες σετ περιποίησης (λάδι, peeling και βούρτσα για μασάζ) καθώς και ένα πολύ βολικό νεσεσέρ, συνολικής αξίας 40 ευρώ, από την Weleda.

Η Weleda, πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή καλλυντικών με συστατικά που προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες, δημιούργησε ένα επαναστατικό λάδι κατά της κυτταρίτιδας. Το νέο λάδι της σημύδας σε συνδυασμό με ένα μείγμα από πολύτιμα βότανα και αιθέρια έλαια (φύλλα σημύδας, εκχύλισμα δεντρολίβανο και ruskus, φύτρα σιταριού, κουκούτσια βερίκοκο και λάδι jojoba) προλαμβάνει αλλά και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Μέσα σε 28 μόλις μέρες παρατηρείται σύσφιξη του δέρματος κατά 22% και λείανση κατά 21%!

Βέλτιστα αποτελέσματα παρατηρούνται όμως και με το peeling σημύδας στο ντους, εφόσον το χρησιμοποιεί κανείς από μία έως τρεις φορές την εβδομάδα. Φίνες κέρινες πέρλες από Carnauba και κερήθρα αναζωογονούν την μικροκυκλοφορία του δέρματος και τονώνουν την ενέργεια των κυττάρων.

Λίγα λόγια για την Weleda
Η φύση, πηγή ζωής και ομορφιάς, είναι ανεξάντλητη, ευρηματική και σοφή. Γι’ αυτό τα καλλυντικά WELEDA, που παρασκευάζονται με απολύτως φυσικά συστατικά και με άριστη τεχνολογία, αποτελούν τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Η WELEDA δεν είναι απλώς μια μεγάλη και καταξιωμένη στο χώρο της και σε όλο τον κόσμο εταιρεία. Είναι η πρωτοπόρος εταιρεία, που εδώ και 75 χρόνια ερευνά τις πολύτιμες ιδιότητες των φυτών και δημιουργεί τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυτικά συστατικά από βιοδυναμικές καλλιέργειες ή από επιλεγμένα οργανικά κτήματα.

Η Weleda παρασκευάζει φάρμακα και προϊόντα περιποίησης σώματος για ανθρώπους που θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους με τους πιο φυσικούς τρόπους. Με εταιρείες σε 26 χώρες σε όλο τον κόσμο η Weleda ξεπήδησε από τη μελέτη του φιλόσοφου Rudolf Steiner, ο οποίος ένιωσε ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουμε όλες τις δυνατότητές μας και για την υγεία να δίνουμε περισσότερη σημασία σε όλη μας τη φύση, όχι μόνο στο φυσικό υλικό σώμα. Το πνεύμα και η ψυχή είναι εξίσου σημαντικά. Επίσης επισήμανε την ανάγκη του ανθρώπου να ζει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και να επιτυγχάνει ισορροπία.

Τα προϊόντα Weleda διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v