Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa: Πολυτέλεια και χαλάρωση

Ένα νέο κέντρο θαλασσοθεραπείας και spa ήρθε πριν μερικούς μήνες για να αλλάξει τον χάρτη της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης στην βόρεια Ελλάδα. Το Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa προσφέρει πολυτελή διαμονή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες spa.
Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa: Πολυτέλεια και χαλάρωση
Τον περασμένο Δεκέμβριο άνοιξε τις πόρτες του στην Αλεξανδρούπολη ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα θαλασσοθεραπείας και spa. Το Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa, συνολικής έκτασης 2.400 τ.μ., ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα στην περιοχή της Θράκης και να αναδιαμορφώσει το σκηνικό της ευεξίας στον Ελλαδικό χώρο.

Το Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa αποτελεί τη νέα επένδυση της διοίκησης του ξενοδοχείου Thraki Palace Hotel & Conference Center. Με γνώμονα την άνεση, την χαλάρωση και τις επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοδοξεί να γίνει η αφορμή για να επισκεφθείτε την Αλεξανδρούπολη και το ξενοδοχείο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις εξαιρετικές υπηρεσίες ευεξίας του.

Ο χώρος κινείται σε τρεις άξονες: χαλάρωση, τόνωση και ομορφιά. Στα 2.400 τ.μ. θα βρείτε μία πλούσια γκάμα θεραπειών προσώπου, σώματος και μασάζ προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας καθώς και Shiatsu, Ρεφλεξολογία, Thai και Serail bath. Επίσης θεραπείες ομορφιάς, αδυνατίσματος, σύσφιξης και αντιγήρανσης υπό την καθοδήγηση γιατρού και διατροφολόγου καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, στον χώρο θαλασσοθεραπείας θα βρείτε 4 διαφορετικές πισίνες (η μία με θαλασσινό νερό) όπου μπορείτε να απολαύσετε τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού.

Ξεχωριστή νότα αποτελούν οι Spa Suite και Thermal Spa Suite όπου στην κάθε μία θα βιώσετε μία ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης καθώς η πρώτη διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα.

Η επίσκεψή σας ολοκληρώνεται στο Lounge Nature Garden Area, έναν χώρο λουσμένο στο φως και ειδικά διαμορφωμένο με αναπαυτικές ξαπλώστρες, μουσική βιβλιοθήκη, βιβλία και μία επιλογή από φυσικά είδη τσαγιού που ενεργοποιεί όλες σας τις αισθήσεις.

Στο Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε προσωποποιημένες θεραπείες, πακέτα ειδικά διαμορφωμένα για μία ολιστική εμπειρία ευεξίας, ενώ προσφέρονται και τρία διαφορετικά προγράμματα εγγραφής μελών με ειδικά προνόμια και υπηρεσίες.

Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa... ο νέος προορισμός χαλάρωσης, ευεξίας και τόνωσης για να φροντίσετε το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο... τον εαυτό σας!

Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa
4ο Χλμ. Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης-Θεσσαλονίκης
68100 Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα
Τηλ. +30 25510 - 89100
Φαξ: +30 25510 - 89119

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v