Benostan: Μοναδικά καλλυντικά δώρο για τις αναγνώστριες του in2life

Με βασικό συστατικό το ελαιόλαδο, τα καλλυντικά Benostan κρύβουν μέσα τους τα μυστικά της ελληνικής φύσης για υγιές δέρμα. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του in2life για να τα κερδίσετε.
Benostan: Μοναδικά καλλυντικά δώρο για τις αναγνώστριες του in2life
Οι νικητές του διαγωνισμού της Benostan Laboratories και του in2life είναι:

Για τα Beauty Kits:
Αθηνά Καφαντάρη, Πολυξένη Λακιώτη, Ιωάννα Πίπη
Για τις κρέμες - μάσκες μαλλιών: D.Tatouli, Κατερίνα Ζουγανέλη, Αντώνης Σεγκάνης 

Οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του in2life, Παπανικολή 50 (2ος όροφος)  στο Χαλάνδρι, από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, εργάσιμες ημέρες και ώρες 9.00-17.00. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

H Benostan Laboratories ιδρύθηκε το 1984, στην Αθήνα, από Έλληνα γυναικολόγο, τον κύριο Κωνσταντίνο Τυμπανίδη, ως ερευνητική προσπάθεια με μέριμνα την περιποίηση του σώματος της κάθε γυναίκας, με χειροποίητα φυτικά προϊόντα βασισμένα στο ελαιόλαδο και στα βότανα της ελληνικής φύσης. Η εταιρία μέχρι σήμερα παραμένει οικογενειακή, με Διευθυντή τον κύριο Νίκο Τυμπανίδη και επιστημονική σύμβουλο τη Δρ Πηνελόπη Τυμπανίδη. Όσο για το όνομά της; Το Benostan προέρχεται από το ιταλικό “stare bene”, δηλαδή «νιώθω καλά».

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι ελληνικά, με συστατικά το εκλεκτό ελαιόλαδο προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης και βιολογικά βότανα. Στα εργαστήρια της εταιρείας έχει αναπτυχθεί και εφαρμόζεται μια μοναδική φυσική μέθοδος επεξεργασίας των φυτικών συστατικών, η Φυσική Εκχύλιση, μέσω της οποίας λαμβάνεται ένα συμπύκνωμα βοτάνων και ελιάς, εξαιρετικής αγνότητας και αποτελεσματικότητας, που διαφυλάσσει τις ευεργετικές ουσίες κάθε φυτού. Η κάθε παραγωγή καλλυντικού ή θεραπευτικού προϊόντος είναι μικρή, της τάξης των 200 τεμαχίων τη φορά, ενώ από την ίδρυση της εταιρείας το 1985 μέχρι σήμερα, ο τρόπος παρασκευής και συσκευασίας παραμένει ίδιος.

Η ελιά επιλέχθηκε ως βασικό συστατικό πρωτίστως διότι στην επιστημονική βιβλιογραφία αναδεικνύεται για τις φαρμακευτικές και καλλυντικές της ιδιότητες, από την αρχαιότητα και από έρευνες που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, η ελιά είναι χαρακτηριστικός καρπός της ελληνικής χλωρίδας και βρίσκεται στην ελληνική φύση σε αφθονία, σε πολλές περιοχές και ποικιλίες. Ο συνδυασμός δε της ελιάς με επιλεγμένα ελληνικά βότανα και φυτά δημιουργεί προϊόντα ιδιαίτερα περιεκτικά σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και άλλα στοιχεία ζωτικής σημασίας για την υγεία του δέρματος.

Το κάθε προϊόν Benostan κρύβει ένα μυστικό: τη βαθιά γνώση των δημιουργών του για τις φαρμακευτικές ιδιότητες της ελιάς και των ελληνικών βοτάνων. Παράλληλα με τα θεραπευτικά γυναικολογικά προϊόντα, αναπτύχθηκε η ολοκληρωμένη σειρά κατά της κυτταρίτιδας, που μελετήθηκε κλινικά, παρουσιάστηκε σε διεθνή συνέδρια (Γυναικολογικό Συνέδριο - Βερολίνο, Διεθνές Φλεβολογικό Συνέδριο - Ρόδος, Boston Bioengineering Congress) και δημοσιεύθηκε σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά (Journal of Obstetrics and Gynecology)

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 (το 1995), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Benostan επέκτεινε την έρευνα στο καλλυντικό, για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου. Η σειρά ξεκίνησε από μία Κρέμα Ημέρας και μία Κρέμα Νύκτας. Προοδευτικά, αναπτύχθηκαν περισσότερα προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου και σήμερα υπάρχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων.

Σήμερα, τα προϊόντα Benostan πωλούνται σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Ελλάδα και εξάγονται σε 11 χώρες. To ξενοδοχείο yoga-spa του Richard Gere, διαθέτει τη σειρά των καλλυντικών Benostan που κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική, με το brand Sponge, ενώ η εταιρεία συνεργάζεται με τη διεθνή ομάδα ειδικών του ξενοδοχείου Costa Navarino για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων spa.

Από τον Ιανουάριο του 2011, η Benostan Laboratories, πάντα πιστή στο κοινωνικό της όραμα επιλέγει -μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η Ελλάδα- έναν πρακτικό τρόπο να προσφέρει σε όλες τις φίλες/φίλους της, ακόμη πιο οικονομικά τα προϊόντα της και ταυτόχρονα να ενισχύσει ουσιαστικά συνανθρώπους μας με πραγματικές ανάγκες.

Έτσι, έχει δημιουργήσει στα φαρμακεία, ένα μοναδικό Beauty Kit με 6 απίθανους συνδυασμούς από 3 προϊόντα της - όλα σε κανονική συσκευασία. Ταυτόχρονα κάνει δώρο το ένα από τα τρία προϊόντα του Beauty Kit ενώ παράλληλα διαθέτει από την αγορά κάθε Beauty Kit, το ποσό των 0,50 € στο σύλλογο γονέων, φίλων και κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες, το «Εργαστήρι».

Επιλέξτε λοιπόν τα Beauty Kit της Benostan Laboratories, με προϊόντα από τους ακόλουθους συνδυασμούς:
1. Συσφικτικό τζελ ματιών + Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα + Ενυδατική κρέμα προσώπου.
2. Συσφικτικό τζελ ματιών + Skin balsam κρέμα προσώπου + Κρέμα χεριών.
3. Μάσκα προσώπου με αμύγδαλο για αναζωογόνηση + Lip balm + Scrub προσώπου.
4. Scrub προσώπου + Lip balm + Μάσκα προσώπου με άργιλο για βαθύ καθαρισμό.
5. Face & neck oil + Αντιρυτιδική κρέμα ματιών +Avocado face &neck oil.
6. Αντιρυτιδική κρέμα ματιών + Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα + Avocado face & neck oil.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v