Tips για σωστό make up

Τα χρώματα της μόδας, η σωστή εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων και τα μυστικά που θα τονίσουν τα καλύτερα σημεία του προσώπου σας φέτος το καλοκαίρι, μέσα από ένα άκρως επεξηγηματικό video.
Tips για σωστό make up
της Έλενας Μπούλια

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για τις ζεστές μέρες που έρχονται; Ποια χρώματα θα επικρατήσουν στην καλοκαιρινή παλέτα του νεσεσέρ των καλλυντικών μας; Και κυρίως, πώς θα εφαρμόσουμε με επαγγελματική ακρίβεια τα κατάλληλα προϊόντα που θα μας κάνουν να λάμπουμε στις επερχόμενες εξόδους μας;

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα ζητήσαμε να μας παρουσιάσει στο παρακάτω video η αισθητικός και συνιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Tormalina’s Beauty, κ. Εύη Κυνηγαλάκη.

Δείτε το video και δοκιμάστε την εφαρμογή του ιδανικού ανοιξιάτικου-καλοκαιρινού μακιγιάζ στο σπίτι:




Η κ. Κυνηγαλάκη, αφού πρώτα ξεχωρίσει το πορτοκαλί, το ροδί, το "καρπουζί", το ροζ και το χρυσό-μπρονζέ ως τα ιδανικά χρώματα για φέτος το καλοκαίρι, αναλαμβάνει, βήμα προς βήμα, να μας εξηγήσει με ποιον τρόπο θα εφαρμόσουμε το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ μόνες μας στο σπίτι. Έτσι, εξηγεί πώς πρέπει να απλώνουμε το fond de teint και την πούδρα σε όλο το πρόσωπο, πόση σημασία έχει η σωστή τοποθετήσει του ρουζ στα ζυγωματικά προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες φωτοσκιάσεις και φυσικά με ποιον τρόπο θα απλώσουμε την μάσκαρα και τις διάφορες σκιές που θα δημιουργήσουν ένταση στο βλέμμα –χωρίς όμως να το «βαρύνουν».

Η παρουσίαση της κ. Κυνηγαλάκη αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, μικρά μυστικά που θα βοηθήσουν γυναίκες με διάφορα σχήματα προσώπου, ενώ καταλήγει με την τοποθέτηση κραγιόν και lip-gloss, τα οποία πραγματικά φωτίζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Tormalina'as Beauty παραδίδονται μαθήματα μακιγιάζ και αισθητικής - περισσότερες πληροφορίες στο 2109814390.

Tormalina's Beauty: Ναϊάδων 49, Π. Φάληρο. Τηλ. 2109814390.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v