Athens Med Spa: Απολαυστικές θεραπείες προσώπου και σώματος

O πολυχώρος ομορφιάς Athens Med Spa ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί τις αναγνώστριες του In2life να απολαύσουν μοναδικές θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος εν όψει του καλοκαιριού.
Athens Med Spa: Απολαυστικές θεραπείες προσώπου και σώματος
Οι τυχεροί αναγνώστες και αναγνώστριες που κερδίζουν θεραπείες προσώπου και σώματος στο Athens Med Spa είναι οι εξής:

Θεραπείες προσώπου κερδίζουν οι:
ΓΙΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΧΡΥΣΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΠΠΑ
ΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΟΥ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗ
ΒΙΚΗ ΚΑΛΟΕΙΔΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΑΛΤΣΙΝΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΧΡΥΣΑ ΚΑΣΜΕΡΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΤΙΝΑ ΜΑΝΤΑ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΝΤΙΚΗΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Θεραπείες σώματος κερδίζουν οι:
ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΑΝΝΑ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΛΑΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΑΒΑΡΑ
ΚΑΝΔΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΧΟΒΑΡΔΑ
ΕΛΕΝΗ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΔΑΚΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΟΥΝΑΡΑ
ΕΛΕΝΗ ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΡΗ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΚΑ

Οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail. Αν, ωστόσο, για κάποιον λόγο τεχνικού προβλήματος δεν έχετε λάβει το συγκεκριμένο e-mail, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Athens Med Spa, να αναφέρετε το όνομά σας και να κανονίζετε το ραντεβού σας. Όταν θα επισκεφτείτε τον χώρο φροντίστε να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας.

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Τα Athens Med Spa Total Beauty Clinics είναι ένας σύγχρονος και φιλόξενος πολυχώρος ομορφιάς.

Με απόλυτο κριτήριο την ποιότητα των υλικών, του εξοπλισμού και της επαγγελματικής εφαρμογής, σε έναν ιδιαιτέρα ζεστό χώρο με άψογο, επιστημονικό προσωπικό τα Athens Med Spa προσφέρουν εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, σώματος, SPA, και λέιζερ, για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις εξατομικευμένες σας ανάγκες.

Για την περιποίηση του προσώπου επιλέγονται από ειδικούς μοναδικοί συνδυασμοί θεραπειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την αφυδάτωση, τα σημάδια του χρόνου, όπως ρυτίδες και χαλάρωση, αλλά και πανάδες, ουλές, ευραγγίες ή αλλοιώσεις του δέρματος που προκλήθηκαν από φλεγμονώδη ακμή.

Για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά καθώς και ατέλειες που σας δημιουργούν ανασφάλειες στα Athens Med Spa θα βρείτε τις κατάλληλες ιατρικές λύσεις που θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα.

Για στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας και αναζωογόνησης του σώματος και του πνεύματος θα χαλαρώσετε στους υπέροχους χώρους του SPA. Με ευκολία θα ξεφύγετε από την κούραση και την ρουτίνα της πόλης, θα ταξιδέψετε με άρωμα σοκολάτας, βανίλιας, ωκεανού, και όχι μόνο.

Με τη βοήθεια των laser -εξελιγμένης και ασφαλής τεχνολογίας- και αποκλειστικούς χειριστές ιατρούς θα απαλλαγείτε μια για πάντα από την τριχοφυΐα, ενώ ταυτόχρονα θα βρείτε θεραπείες για ραγάδες, μελαχρωστικές αλλοιώσεις κ.α.

Ο πολυχώρος ομορφιάς Athens Med Spa σας περιμένει να τον εξερευνήσετε.

Athens Med Spa Total Beauty Clinics: Πατησίων 81 και Χέιδεν, τηλ. 2108234234, 2108234222.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v