Το νεσεσέρ της Άνοιξης: Όσα δεν πρέπει να λείπουν

Επιλέγουμε τα νεώτερα -και οικονομικότερα- καλλυντικά και είδη μακιγιάζ της αγοράς, για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, και ετοιμάζουμε το ανοιξιάτικο νεσεσέρ που θα αποτελέσει το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας σε όλες τις επικείμενες εξόδους της.
Το νεσεσέρ της Άνοιξης: Όσα δεν πρέπει να λείπουν
της Έλενας Μπούλια

Χρώμα, άνεση, λάμψη… όλα αυτά που χρειάζεται το πρόσωπο και το σώμα μας για να υποδεχτεί την Άνοιξη όπως της αξίζει. Επιλέξαμε κάποια από τα νεώτερα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στην αγορά και ετοιμάσαμε για εσάς το… ανοιξιάτικο νεσεσέρ σας, με όλα τα απαραίτητα.

Πρόσωπο
Inneov: Εξουδετερώνοντας όλες τις ατέλειες

Τα καλλυντικά προϊόντα καθαρισμού, περιποίησης και απολέπισης, τα οποία προσφέρουν στις περισσότερες γυναίκες άμεση αίσθηση αποτελεσματικότητας ενάντια στις ατέλειες της επιδερμίδας, συχνά είναι ανεπαρκή. Οι ατέλειες επανεμφανίζονται και αυτό γιατί δεν γεννιούνται στην επιδερμίδα αλλά βαθιά στο δέρμα. Για να καταπολεμήσει αυτές τις ατέλειες, η εταιρία Inneov δημιούργησε, σε συνεργασία με την διπλή εξειδίκευση της Nestlé στην διατροφή και γνώση του οργανισμού, καθώς και της L’Oréal στην βιολογία του δέρματος, μία νέα συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση που έχει την ιδιότητα να δρα βαθιά στο δέρμα, την Inneov Imperfections D-Tox. Η σύνθεση αυτή αποτελείται από θειικό μαγνήσιο, πυριδοξίνη, πολυφαινόλες λευκού σταφυλιού και Βιταμίνη C.
Θα βρείτε τις κάψουλες στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 23 ευρώ.

Vichy: Νέα μους για βαθύ καθαρισμό
Το Purete Thermale Eau Moussante Nettoyante είναι το νέο αφρώδες νερό καθαρισμού για λαμπερή επιδερμίδα. Με την καινοτόμα σύνθεσή του με Captelae έχει την δυνατότητα να μεταμορφώνει το νερό σε καθαριστικό αφρό που αφαιρεί τους ρύπους και αποκαλύπτει την υγιή όψη της επιδερμίδας. Με ιαματικό νερό της Vichy, χωρίς paraben ή σαπούνι, το νέο αυτό καθαριστικό προσώπου λειαίνει την επιδερμίδα δίνοντάς της υγιή και λαμπερή όψη.
Θα το βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 12 ευρώ.

La Roche Posay: Αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση
Και αφού καθαρίσαμε καλά το πρόσωπo, σειρά έχουν οι κρέμες που θα του προσφέρουν λάμψη και ελαστικότητα. Η νέα σειρά Derm Aox της La Roche Posay παρέχει στο δέρμα προστασία των ιστών χάρη στην καρνοσίνη -συστατικό του οργανισμού που ενεργοποιείται με την κρέμα-, ενώ προστατεύει τα κύτταρα χάρη στην πυκνογενόλη, ένα εκχύλισμα θαλάσσιας πεύκης. Βρίσκουμε αυτά τα συστατικά στον εντατικό αντιρυτιδικό ορό λάμψης Derm Aox Serum καθώς και στις κρέμες Derm Aox για καθημερινή αντιρυτιδική φροντίδα επανόρθωσης και λάμψης, οι οποίες διατίθενται είτε για ξηρή είτε για μικτή-κανονική επιδερμίδα. Τα δύο αυτά προϊόντα, τα οποία σκοπό έχουν μεταξύ άλλων να επανορθώσουν τις ρυτίδες, χαρίζουν λάμψη και προστατεύουν από την ακτινοβολία UVA και UVB.
Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.
Τιμές: Ο ορός κοστίζει 34 ευρώ, ενώ η κρέμα 26 ευρώ.

Vichy: Νέο Fond de Teint για ασύγκριτα φυσική αίσθηση
Αντικαθιστώντας την προηγούμενη σειρά Aéra Teint, η Vichy λανσάρει εδώ και έναν μήνα την AéraTeint Pure, το οποίο υπόσχεται να χαρίσει αναλλοίωτο χρώμα για δώδεκα ώρα και έτσι να προσφέρει πιο υγιή επιδερμίδα. Θα το βρείτε σε μορφή fluid, η οποία ανταποκρίνεται καλύτερα σε κανονικές προς μικτές επιδερμίδες, καθώς και σε μορφή κρέμας, για ξηρές επιδερμίδες. Η σύνθεσή του συγκεκριμένου make up είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, προσφέροντας κάλυψη αλλά και ασύγκριτη ενυδάτωση. Επιπλέον έχει δείκτη προστασίας SPF 20. Κυκλοφορεί σε τέσσερις φυσικές αποχρώσεις.
Θα το βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 18 ευρώ.

Chanel: Χείλη για… δάγκωμα
Η νέα απόχρωση του γνωστού γαλλικού οίκου καλλυντικών Rouge Coco έχει ξετρελάνει τους μακιγιέρ στο εξωτερικό. Αφιερωμένο στην ιδρυτή του οίκου Coco Chanel, το υπέροχο αυτό lipstick με την ελαφριά σύνθεση «γλιστράει» στα χείλη, ενώ χάρη στην ενυδατική του σύνθεση τα βοηθά να διατηρούνται απαλά, ζουμερά και πιο υγιή. Θα το βρείτε και σε άλλες αποχρώσεις, αλλά εμάς μας «κέρδισε» αυτή της φωτογραφίας.
Αναμένεται σύντομα στα περισσότερα καταστήματα ομορφιάς.
Τιμή: Υπολογίζεται περί τα 30 ευρώ.

MAC: Στην σκιά της ανοιξιάτικης αύρας
Όταν μιλάμε για χρώμα στα μάτια, εννοούμε… Mac. Για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2010, ο γνωστός οίκος προϊόντων μακιγιάζ προτείνει έντονα, εξωτικά χρώματα που απλώνονται ομοιόμορφα στα μάτια και αφήνουν ένα «γεμάτο», λαμπερό αποτέλεσμα. Μπλε ρουά, μωβ-ροζ ή πορτοκαλί; Η κάθε παλέτα έχει την δική της ιστορία να αφηγηθεί, όμως η κάθε ιστορία έχει την ίδια πρωταγωνίστρια: εσάς!
Θα βρείτε τα προϊόντα MAC σε όλα τα καταστήματα της ομώνυμης αλυσίδας.
Τιμή για τις σκιές: 14,50 ευρώ.

Vichy: Χείλη απαλά και ζουμερά
Με Glycerin, Shea Butter, Asiatic Acid & Vitamin E, το Aqualia Thermal Lip Balm είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα από τα εργαστήρια της Vichy, για χείλη που χρειάζονται καταπραϋντική και επανορθωτική φροντίδα. Πολλές γυναίκες αποχαιρετούν τον χειμώνα με χείλη αφυδατωμένα και ξηρά. Το Aqualia Thermal Lip Balm υπόσχεται να προσφέρει ενυδάτωση και ανακούφιση, να μειώσει την αίσθηση του τραβήγματος και να μαλακώσει τα χείλη.
Θα το βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 5,50 ευρώ.

Μαλλιά
Inneov: Λάμψη στο χρώμα και δύναμη στην ρίζα
Η Inneov παρουσιάζει το Anti-Hair Loss Color Repair, την πρώτη διατροφική σύνθεση για βαμμένα μαλλιά που αναδεικνύει το χρώμα τους και τα προστατεύει, καταπολεμώντας ταυτόχρονα την τριχόπτωση. Με συστατικά όπως η Βιταμίνη Β6, το έλαιο κουκουτσιών φραγκοστάφυλλου, η Βιταμίνη Ε και η Ταυρίνη, οι κάψουλες Inneov δρουν μέσα από την τρίχα προάγοντας την σύνθεση της κερατίνης, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση που αυτές προκαλούν στις ίνες της τρίχας και ενδυναμώνουν το κέντρο ανάπτυξης της τρίχας. Έτσι τα μαλλιά θρέφονται, λάμπουν και δείχνουν πιο εκθαμβωτικά.
Θα βρείτε τις κάψουλες Inneov Anti-Hair Loss Color Repair στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 28,50 ευρώ.

Vichy Dercos: Πλούσια, λαμπερά μαλλιά
Ένα ακόμα συμπλήρωμα διατροφής κατά της τριχόπτωσης, το οποίο προσφέρει όγκο, λάμψη και τόνωση στα μαλλιά, παρουσιάστηκε πρόσφατα από την Dercos. To Dercos Aminactif, με αντιοξειδωτική δράση, στοχεύει στο περιβάλλον των βλαστοκυττάρων, στο θύλακα της τρίχας, με στόχο την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την ενίσχυση του αναπλαστικού δυναμικού των μαλλιών. Αποτελείται από πολυφαινόλες και Ωμέγα 3 και 6, οι οποίες παρέχονται στον οργανισμό μέσω μιας ταμπλέτας και μιας κάψουλας. Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.
Θα το βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 28 ευρώ.

Σώμα
Essie: Τα χρώματα της Άνοιξης

«Fashion is Art and Art is fashion. And both of them couldn’t exist without color», αναφέρει η Essie Weingarten για την μόδα και τα χρώματα της φετινής Άνοιξης. Με ένα θερμό, γεμάτο ζωντάνια μπουκέτο αποχρώσεων και αισθησιακών στυλ, η Άνοιξη δίνει το στίγμα της στην μόδα. Στα fashion shows του εξωτερικού, οι σχεδιαστές παρουσίασαν για την Άνοιξη 2010 μια super σέξι επιστροφή στην κομψότητα με pop art χρωματισμούς. Εφαρμοστές δημιουργίες με έντονες λεπτομέρειες από τούλι, μετάξι και οργάντζα, συνδυάζονται με φούστες από κρεπ υφάσματα, λινά κιμονό, και βραδινές τουαλέτες στις ατελείωτες αποχρώσεις του λιλά, του απαλού αλλά και του σκούρου κόκκινου. Η νέα συλλογή Essie αντικατοπτρίζει τις παραπάνω αποχρώσεις σε υπέροχα μανό με λάμψη και διάρκεια.
Τα προϊόντα Εssie διατίθενται σε επιλεγμένα spa, κομμωτήρια και studio νυχιών.
Προτεινόμενη κατώτερη λιανική τιμή: 10 ευρώ.

Sanoflore: Το ασφαλές όπλο ενάντια στην εφίδρωση
Ακούμε για την βλαβερή επίδραση των αντι-ιδρωτικών αποσμητικών στους σμηματογόνους αδένες της μασχάλης, εξαιτίας των αλάτων αλουμινίου, των paraben και της αλκοόλης, και αναρωτιόμαστε: Τι αποσμητικό να χρησιμοποιήσουμε; Η Sanoflore έχει την απάντηση. Το νέο, 24ωρο βιολογικό αποσμητικό roll-on της εταιρίας δρα αποτελεσματικά στα βακτηρίδια που ευθύνονται για τις δυσάρεστες μυρωδιές, χωρίς να μπλοκάρει τους αδένες, προσφέρει αποτελεσματική προστασία όλη την ημέρα, δεν αφήνει λευκά σημάδια στα ρούχα και είναι ιδανικό τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Είναι κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα και έχει ευχάριστο, δροσερό άρωμα πορτοκάλι και περγαμόντο.
Θα το βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 8,50 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v