ΕΥΕΞΙΑΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Beauty Day: Μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην ομορφιά

Στις 30 Μαΐου η Ομορφιά γιορτάζει με την πρώτη Beauty Day στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο, και μας προσκαλεί όλους να την βάλουμε στην ζωή μας και να κατακτήσουμε τέλεια εμφάνιση και εσωτερική ισορροπία.

Beauty Day: Μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην ομορφιά

Με βαθειά κοινωνική συναίσθηση και ευθύνη, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων και Καλλυντικών ανέλαβε την πρωτοβουλία, από το 2008, να καθιερώσει τον εορτασμό «της Ημέρας Ομορφιάς» τόσο σε Ελληνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Π.Σ.Β.Α.Κ. με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του επιχειρεί να αναδείξει όλα τα κοινωνικά μηνύματα και τις αρετές της ομορφιάς στη ζωή μας, διακηρύσσοντας ταυτόχρονα την ιδέα της αναζήτησης της πραγματικής ομορφιάς, που όλοι έχουμε μέσα μας. Η ομορφιά είναι, σύμφωνα με τη διακήρυξη του Π.Σ.Β.Α.Κ., το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να σέβεται τον εαυτό του, να απολαμβάνει την εξωτερική του εμφάνιση και ταυτόχρονα να προσπαθεί να κατακτήσει την εσωτερική του ισορροπία.

Με τον πρώτο εορτασμό που θα λάβει χώρα το Σάββατο 30 Μαΐου στο Ζάππειο, ο ΠΣΒΑΚ καθιερώνει τον εορτασμό της Hμέρας Oμορφιάς στην Ελλάδα και κινητοποιεί φορείς, επιμελητήρια, εταιρείες και το ευρύ κοινό για τον εορτασμό της «Ημέρας Ομορφιάς».

Η όμορφη βιομηχανία μας καλεί όλους στην πρώτη γιορτή του θεσμού της ολιστικής ομορφιάς, την Beauty Day, το Σάββατο 30 Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο, σε μια ανοικτή, για το κοινό εκδήλωση, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της Beauty Day θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί και ο εκθεσιακός χώρος. Στο πλούσιο πρόγραμμα της Beauty Day, συμπεριλαμβάνονται interactive events και shows, Εικαστική Έκθεση στον χώρο του Περιστυλίου με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως η Καλλιόπη, ενημερωτικές ομιλίες για το ευρύ κοινό, ομιλίες και παρουσιάσεις για τους επαγγελματίες του χώρου της Ομορφιάς και έκθεση, στην οποία θα συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες από τον χώρο των καλλυντικών και της περιποίησης.

Η Beauty Day θα είναι ανοικτή τόσο για το ευρύ κοινό όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου της Ομορφιάς (κομμωτές, αισθητικοί, φαρμακοποιοί).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2