Medi Laser Clinic: Με όραμα μια ομορφότερη ζωή

Με τεράστιες επενδύσεις στις νεώτερες τεχνολογίες laser αισθητικής τα τελευταία χρόνια, με την σημαντική εμπειρία της ιδρύτριας Δρ. Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου και με το πλέον ενημερωμένο και φιλικό προσωπικό, το Medi Laser Clinic μπορεί να προσφέρει την ομορφιά που υπόσχεται.
Medi Laser Clinic: Με όραμα μια ομορφότερη ζωή
Το επιστημονικό κέντρο MEDI LASER CLINIC της Κωνσταντίνας Παπαϊώαννου ήταν το πρώτο που έφερε στην Ελλάδα την τεχνολογία laser. Με επενδύσεις € 1.000.000,00 μέσα σε εννέα χρόνια και με την εμπειρία της ιδρύτριας ιατρού Δρ. Κωνταντίνας Παπαϊωάννου το MEDI LASER CLINIC μπορεί να κάνει πραγματικότητα όσα υπόσχεται. Η μέθοδος και τα μηχανήματα laser που χρησιμοποιούνται στην κλινική προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών μεθόδων, τόσο αναφορικά με τα αποτελέσματα τους όσο και σε σχέση με την άνεση και την ασφάλεια που παρέχουν κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Επενδύοντας στον ανθρώπινο παράγοντα στο MEDI LASER CLINIC εκπαιδεύονται συνεχώς ιατροί στη χρήση μηχανημάτων laser και το επιστημονικό προσωπικό εργάζεται αδιάλειπτα για τη δημιουργία μιας σειράς από πρωτόκολλα (ειδικές προδιαγραφές λειτουργίας των μηχανημάτων laser σύμφωνα με τους μεσογειακούς φωτοτύπους δέρματος) για την αποτελεσματικότερη λειτουργία αυτών των μηχανημάτων στις Μεσογειακές χώρες.

Η φιλοσοφία λειτουργίας του επιστημονικού κέντρου ΜEDI LASER CLINIC by Dr. Κ. Papaioannou επικεντρώνεται στην παροχή ποιοτικών αισθητικών επεμβάσεων με υπευθυνότητα, ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματισμό. Από το ξεκίνημα της θεραπείας έως την πλήρη αποθεραπεία, οι ιατροί του MEDI LASER CLINIC παραμένουν κοντά σε κάθε ανάγκη του πελάτη με εμπιστευτικότητα, σεβασμό και συνεχή παροχή ιατρικών συμβουλών για την εξασφάλιση ενός τέλειου αποτελέσματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τις υπηρεσίες του κέντρου προκαλεί η νέα επαναστατική μέθοδος VIBRALIFT FACE THERAPY, που αποτελεί μία πραγματική γυμναστική προσώπου που μπορεί να μας μεταμορφώσει.

H γήρανση του δέρματος επιταχύνεται λόγω της έκθεσης του σε μη φιλικές προς αυτό συνθήκες όπως ο ήλιος, η ατμοσφαιρική μόλυνση και ο καπνός. Άλλες αιτίες που επιβαρύνουν τη φυσική όψη της επιδερμίδας είναι οι αυξομειώσεις βάρους καθώς και οι επιπτώσεις της βαρύτητας στους ιστούς της επιδερμίδας. Το δέρμα του προσώπου είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένο και έτσι εμφανίζει πρόωρα σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ξηρότητα κ.α.

Η VIBRALIFT είναι μια επαναστατική μέθοδος ομορφιάς η οποία αποτρέπει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και μάχεται για τις ανάγκες της επιδερμίδας. Αυτή η απόλυτα τονωτική θεραπεία δρα σαν ένα «μηχάνημα γυμναστικής του δέρματος» και βασίζεται σε ρυθμικές, συνεχόμενες μικροδονήσεις που ασκούνται μέσω του μηχανήματος LIFT 6.

Όταν οι κεφαλές δόνησης LPG εφαρμόζονται στο δέρμα, παράγουν έναν ρυθμικό, συνεχή μηχανικό μικρό-παλμό. Αν και η θεραπεία κρατάει μόλις 30 λεπτά, κάθε ίντσα του δέρματος λαμβάνει μια άμεση τρισδιάστατη διέγερση, γύρω από τα μάτια, το περίγραμμα του προσώπου και την περιοχή γύρω από το λαιμό και το στήθος.

Χαλαρώστε για 30 λεπτά και απολαύστε μία πραγματική γυμναστική για το δέρμα σας, ένα σφιχτότερο και νεότερο δέρμα καθώς η θεραπεία προχωρά.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου συγκεντρώνονται στα εξής:
- Τόνωση δέρματος
- Εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών
- Ενίσχυση της φυσικής στήριξης του δέρματος
- Αποκατάσταση μία φωτεινής και απαλής όψης του δέρματος

Μία θεραπεία που νικά τη βαρύτητα με τρισδιάστατες κινήσεις βοηθώντας την παραγωγή ινωδών όπως ελαστίνη και κολλαγόνο από τον ίδιο τον οργανισμό. (* Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος.)

Το όραμα του Medi Laser Clinic παραμένει το ίδιο από το ξεκίνημα της επιχείρησης, με ιατρικές αισθητικές επεμβάσεις για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

MEDI Laser Clinic: Πατησίων 58 & Λ. Αλεξάνδρας, 104 34 Αθήνα. Tηλ. 210 8254850-2 & 800 800 800 800, Fax. 2108254850.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v