Nilaya Mystic Spa: 5 χρόνια απόλυτης ομορφιάς

To Nilaya Mystic Spa έγινε 5 χρονών και γιορτάζει με μοναδικές προσφορές σε αγαπημένες θεραπείες περιποίησης σώματος και προσώπου. Χαρίστε στον εαυτό σας αξέχαστες στιγμές πολυτέλειας και ομορφιάς σε έναν επίγειο παράδεισο.
Nilaya Mystic Spa: 5 χρόνια απόλυτης ομορφιάς
Το NILAYA Mystic Spa αυτό το φθινόπωρο γιορτάζει την ολοκλήρωση 5 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του προσφέροντας σας από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και τα τέλη Οκτωβρίου δύο από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος που αγαπήθηκαν τόσο από τους φίλους του και το έφεραν πρώτο στις προτιμήσεις τους! Την απόλυτη θεραπεία του Nilaya, Nilaya Massage (Σιάτσου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία και ινδικό massage κεφαλής συνθέτουν την ιδανικότερη πρόταση για απόλυτη χαλάρωση) από €95 σε €75 & το μοναδικό ημερήσιο πακέτο The Nilaya Way, από €180 σε €150.

Το ημερήσιο πακέτο “The Nilaya Way” διαρκεί 3 ώρες και περιλαμβάνει...

• Nilaya Massage
• Anti Stress Thalasso
• ΧΑΜΑΜ, ΣΑΟΥΝΑ, ΤΖΑΚΟΥΖΙ

Οι εκπλήξεις όμως του NILAYA MYSTIC SPA δεν σταματούν εδώ...

CELEBRATION WITH GIFTS…
Για όλους αυτούς τους δύο μήνες όσοι απολαμβάνουν τις θεραπείες του NILAYA MYSTIC SPA θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις αρχές Νοεμβρίου και ένας τυχερός θα κερδίσει ένα μοναδικό…mystic δώρο έκπληξη…

CELEBRATION WITH CHAMPAIGN
Ποτέ άλλοτε η περιποίηση δεν γιόρταζε μαζί με την πολυτέλεια!Στο Nilaya Mystic Spa, μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας θεραπείες καθώς σας προσφέρεται ένα ποτήρι ακριβής σαμπάνιας.

Το NILAYA Mystic Spa καινοτομώντας στο χώρο των spa πρότεινε ένα νέο concept απόδρασης και ανάτασης σώματος και πνεύματος, το Mystic Spa. Μυστηριακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής σας μεταφέρουν σε κόσμους μαγικούς, σας μεταφέρουν στον παράδεισο του SPA…

NILAYA σημαίνει Παράδεισος... Γιορτάστε μαζί μας!

NILAYA MYSTIC SPA
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 16:00
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 8001.130
E-mail: [email protected]
Υπεύθυνη Κέντρου: Τσουκαλά Βαρβάρα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v