Καλοκαιρινή λάμψη με νέα hot καλλυντικά

6 ολοκαίνουργια προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς έρχονται τις επόμενες ημέρες στην ελληνική αγορά με σκοπό να μας κάνουν αυτό το καλοκαίρι να δείχνουμε ακόμα πιο όμορφες και λαμπερές. Εσείς δεν θα τα δοκιμάσετε;
Καλοκαιρινή λάμψη με νέα hot καλλυντικά
της Έλενας Μπούλια

Ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων ομορφιάς περνάει πρώτα από τον «ποιοτικό» έλεγχο του In2life με αποτέλεσμα να αποκτήσετε μόνο τα καλύτερα. Ανανέωση, ομορφιά και υπέροχο πρόσωπο και μαλλιά για ένα ονειρεμένο καλοκαίρι! Σημειώστε:

Για το πρόσωπο

La Prairie Advanced Marine Biology Tonic
Η ελβετική εταιρία έκανε πάλι το θαύμα της. Αυτό το τριφασικό λαμπερό τόνικ προστέθηκε πρόσφατα στην νέα σειρά της εταιρίας Advanced Marine Biology, περιέχοντας αγνά εκχυλίσματα από άλγη που καθυστερούν τη γήρανση του δέρματος. Αξίζει, μάλιστα να αναφέρουμε ότι μέρος των εσόδων από των πώληση των προϊόντων της σειράς θα ενισχύσει τον οργανισμό Ocean Futures Society, του Jean-Michel Cousteau, με σκοπό να αφυπνίσει στις γυναίκες καταναλώτριες την συνείδηση για την πολυτιμότητα των ωκεανών. Έτσι και θα δείχνετε όμορφες και θα έχετε κάνει μία καλή πράξη. (Η τιμή του προϊόντος υπολογίζεται στα 60 ευρώ).

Perricone Alpha Lipoic Acid Evening Facial Emollient
Αν αντιμετωπίζετε δερματικές επιφανειακές ατέλειες όπως μεγάλους πόρους, ουλές, αποχρωματισμούς, γραμμές και ρυτίδες, το ιδιαίτερα ενισχυμένο αυτό προϊόν θα σας δώσει τη λύση, χαρίζοντας στο δέρμα σας ομοιόμορφη και πιο νεανική εμφάνιση. Πρόκειται για έναν ορό νυκτός, ο οποίος περιέχει Α-λιποϊκό οξύ και ρετινόλη που βοηθούν την κυτταρική ανανέωση, αποκαθιστούν και απαλύνουν το δέρμα, επιτυγχάνοντας έτσι ένα ενιαίο και λαμπερό αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αλλά ενδείκνυται ιδιαίτερα για γυναίκες με λιπαρό δέρμα που παράγει υπερβολικό σμήγμα. Το απλώνετε το βράδυ σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, ενώ απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει ίχνη. Θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και η τιμή του είναι στα 100 ευρώ.

Maybelline New York the Colossal Volum' Express Mascara
Αναζητάτε καινούργια μάσκαρα; Μόλις τη βρήκατε! Η Colossal Volum’Express της Maybelline, με το μεγάλο βουρτσάκι και τη φόρμουλα από κολλαγόνο αυξάνει το πάχος των βλεφαρίδων κατά 9 φορές, κάνοντάς τες να φαίνονται πραγματικά… κολοσσιαίες! Θα διατίθεται σε κλασικό μαύρο χρώμα αλλά και σε Glam Black, μία νέα σύνθεση που δίνει βάθος και ένταση στο βλέμμα… ιδανική για εκθαμβωτικές θερινές εμφανίσεις! Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς και η τιμή της υπολογίζεται στα 8 ευρώ.

Talika Eye Dream
Εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια τα εργαστήρια ερευνών της Talika δημιουργούν φυσικά, αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση προϊόντα, με έμφαση στην περιποίηση ματιών και χεριών. Η πιο πρόσφατη έκπληξη της Talika είναι η συγκεκριμένη κρέμα, ένα πραγματικό θαύμα για τα κουρασμένα, ξενυχτισμένα μάτια. Ο ύπνος είναι μία από τις σημαντικότερες «τροφές» για το δέρμα μας, αλλά κατά τη διάρκειά του το λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια χάνει περί το 50% της υγρασίας του. Η μαγική αυτή κρέμα δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει ως spa ματιών ενώ εμείς κοιμόμαστε. Την τοποθετούμε λοιπόν γύρω από τα μάτια κάθε βράδυ και το πρωί ξυπνάμε με βλέμμα λαμπερό, χωρίς μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας είναι η Omega Pharma, έτσι θα βρείτε τη συγκεκριμένη κρέμα στα περισσότερα φαρμακεία. Μπορείτε, ωστόσο, να την παραγγείλετε και ηλεκτρονικά από το site της Talika. Η τιμή της είναι στα 36 ευρώ.

Για τα μαλλιά

Redken Real Control Crema Care
Τώρα το καλοκαίρι τα μαλλιά μας γίνονται ξηρά, θαμπά και ατίθασα. Με το Real Control Crema Care όμως, δεν χρειάζεται πια να ανησυχούμε. Χάρη στο μείγμα από ενυδατικούς παράγοντες, πρωτεΐνες αναδόμησης και τα λιπίδια κεραμιδίνης, αλλά και το απαλό βούτυρο καριτέ (shea butter), αυτό το προϊόν περιποίησης και καθημερινής χρήσης μετατρέπει με τρόπο μαγικό τα ξηρά, φριζαρισμένα μαλλιά, σε απαλότερες τούφες που μπορείτε να χειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία. Θα βρείτε το προϊόν αποκλειστικά στα κομμωτήρια, οπότε για τις ακριβείς διευθύνσεις επισκεφθείτε το ελληνικό site της Redken. (Η τιμή του υπολογίζεται στα 16 ευρώ.)

L'Oréal Professionnel Texture Expert Sculpt Paste
Ένα ακόμα εξαιρετικό προϊόν για την περιποίηση κατά το styling των μαλλιών έρχεται από την L'Oréal Professionnel. Πρόκειται για ένα κολλώδες υλικό, ένας συνδυασμός μυραλοιφής και τζελ, που χαρίζει στα μαλλιά μέτριο κράτημα και ένα ημι-ματ τελείωμα, με αποτέλεσμα να τα κάνει πιο λεία και απαλά. Έτσι, κατά το χτένισμα οι γυναίκες που μέχρι τώρα αντιμετώπιζαν πρόβλημα επειδή η τρίχα τους είναι χοντρή και ατίθαση, τώρα θα αποκτήσουν πλούσια και καλά φορμαρισμένα μαλλιά, πιο ελαστικά και πιο ενυδατωμένα, σαν αυτά που βλέπουμε στα catwalks. Θα βρείτε το προϊόν μόνο στα κομμωτήρια, οπότε για τις ακριβείς διευθύνσεις επισκεφθείτε το ελληνικό site της L'Oréal Professionnel. (Η τιμή του αναμένεται στα 14 ευρώ).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v