Θεραπείες προσώπου για να ξανανιώσετε νέος-α

Ίσως νιώθεις ότι θέλεις μία αλλαγή, ίσως νιώθεις ότι θέλεις ένα φρεσκάρισμα. Εδώ έχουμε μερικές προτάσεις.
Θεραπείες προσώπου για να ξανανιώσετε νέος-α
Μην αφήσεις κανένα να σου πει «Γιατί να πας για θεραπεία μωρέ, μια χαρά είσαι» ή το αντίστροφο «Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις καμιά θεραπεία». Θα κάνεις αυτό που νιώθεις. Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι μία αλλαγή, εμείς λέμε go for it.

Εδώ θα πάρεις μια ιδέα σχετικά με τις διαθέσιμες θεραπείες και το κόστος τους.

Νήματα

Τα νήματα προσώπου είναι μία θεραπεία πολύ κοντά στο lifting, αλλά με μη επεμβατικό τρόπο. Χάρη σε «αόρατα» στηρίγματα που τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία κάτω από δέρμα, αυτή η θεραπεία πετυχαίνει ανόρθωση των ιστών και υπόσχεται νεανική όψη. Αποτελεί μία από τις πιο δραστικές antiaging θεραπείες κατά της χαλάρωσης του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Διαρκεί 30 λεπτά και προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί έως και δύο χρόνια.

Μεμονωμένη συνεδρία: από 200 ευρώ

Σύσφιξη προσώπου και face contouring

Η θεραπεία με RF ραδιοσυχνότητες θεωρείται μέθοδος «2 σε 1», καθώς στοχεύει αποτελεσματικά σε δύο βασικά αισθητικά ζητήματα που απασχολούν πολλές και πολλούς: την επιδερμική χαλάρωση και το τοπικό πάχος. Αποτελεί αρκετά δραστική μέθοδο, της οποίας η αίσθηση είναι σαν ενός ζεστού μασάζ, ωστόσο η δράση της φτάνει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά της. Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα και καθώς προχωράνε οι συνεδρίες, χαρίζει ένα ορατό facelift.

Μεμονωμένη συνεδρία: από 50 ευρώ

Dermapen

Το Dermapen είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα microneedling στον κόσμο. Η τεχνική του αξιοποιεί τον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του δέρματος, αφού προκαλεί ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς στις ανώτερες στιβάδες του, διεγείροντας έτσι την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το Dermapen 4 (το τελευταίο 4ης γενιάς) είναι η πιο γρήγορη αυτόματη ψηφιακή συσκευή μικροβελονισμού, προσφέρει φουλ antiaging δράση και παράλληλα ενδείκνυται και για άλλες περιπτώσεις όπως: ουλές ακμής, μέλασμα, δυσχρωμίες, κηλίδες, διεσταλμένους πόρους, ραγάδες κτλ.

Μεμονωμένη συνεδρία: από 200 ευρώ

Fractional

Το Fractional Laser δύνατα να σβήσει τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης. Λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει το δέρμα, συστέλλει τους διεσταλμένους πόρους, βελτιώνει την όψη των ουλών, καταπολεμάει τις πανάδες και τις καφέ κηλίδες. Χρησιμοποιείται επίσης και για τις ουλές που προκαλούνται μετά την αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ.

Μεμονωμένη συνεδρία: από 80 ευρώ

Nano-peeling

Οι θεραπείες με nanopeeling προτείνονται σε ενδιαφερόνους-ες οι οποίοι επιθυμούν  ένα πιο νεανικό ντεκολτέ, λάμψη και αναζωογόνηση προσώπου, θεραπεία πανάδων και θεραπεία λεπτών ρυτίδων. Τα nanopeelings κατάφεραν να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των χημικών peelings εκμηδενίζοντας τις παρενέργειες τους. Οι νανοκάψουλες, ήτοι μικροσκοπικά σφαιρίδια με σύσταση σαν αυτή της κυτταρικής μεμβράνης, ενσωματώνουν πληθώρα αντιοξειδωτικών στοιχείων τα οποία έχει ανάγκη το δέρμα για να διατηρείται όμορφο και νεανικό. Υπάρχουν δύο κατηγορίες nanopeeling: τα αντιοξειδωτικά και τα συσφιγκτικά.

Μεμονωμένη συνεδρία: από 80 ευρώ

Renewal Boost

Οι μάσκες προσώπου υδρογέλης αποτελούνται από εξευγενισμένα αλγινικά στοιχεία, τα οποία βρίσκονται σε μία ειδική κατηγορία φυκιών τα οποία προσφέρουν πολλά σημαντικά οφέλη στο δέρμα. Η υφή τους θυμίζει ρευστό ζελέ, απλώνονται πάνω στο δέρμα και προσφέρουν ένα άμεσο αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης. Ύστερα από λίγο, η μάσκα στερεοποιείται και μεταβάλλεται σε ένα ενιαίο σφιχτό ζελέ το οποίο «σφίγγει» την επιδερμίδα, ώστε τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας να εισχωρήσουν στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα αποτελέσματά της; αναγέννηση κυττάρων, φυσική επούλωση δέρματος και αύξηση επιπέδων κολλαγόνου. Ενδείκνυται για λεπτές ρυτίδες, πανάδες και κηλίδες.

Μεμονωμένη συνεδρία: από 100 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v