Hotels Valentine's day specials

Μπορεί φέτος να “πέφτει” στην καρδιά της εβδομάδας, εν μέσω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι πάντα μια αφορμή για να γιορτάσουμε τα πιο μεγάλα δώρα της ζωής: την αγάπη, τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις.
Hotels Valentines day specials

Μπορεί φέτος να “πέφτει” στην καρδιά της εβδομάδας, εν μέσω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι πάντα μια αφορμή για να γιορτάσουμε τα πιο μεγάλα δώρα της ζωής: την αγάπη, τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Πατήστε pause λοιπόν κι αποδράστε από την καθημερινότητα απολαμβάνοντας το κομψό και άκρως ρομαντικό- λόγω της ημέρας!- περιβάλλον του Hilton Αθηνών.



Ο μπουφές του Βυζαντινού βάζει τα καλά του κι εμπλουτίζεται με εκρηκτικές γεύσεις που… θ’ αποπλανήσουν τον ουρανίσκο σας, όπως πικάντικες γαρίδες με αβοκάντο, στρείδια, χοιρινό μενταγιόν με σος μουστάρδας, μπουτάκια κοτόπουλου με κάρυ και carving station με rib eye και σολομό.

Ο μπουφές γλυκών θα σας εντυπωσιάσει: μους λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους, πάβλοβα με άγρια μούρα και συντριβάνι σοκολάτας για να βουτήξετε φρέσκες φράουλες, τρούφες και μακαρόν!  Για ακόμα μεγαλύτερη επισημότητα, στο Galaxy Bar & Restaurant ο executive chef Κώστας Αθανασίου θα σερβίρει gourmet μενού 6 πιάτων με θέα την Ακρόπολη. 



Το Hiltonia Spa έχει ετοιμάσει υπέροχα πακέτα χαλάρωσης, για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε. Ο καλύτερος επίλογος μιας ξεχωριστής ημέρας στο Hilton Αθηνών: διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στην ειδική τιμή των €169 με πρωινό.



Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 2107281000 ή επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr

 

Sweet Valentine at The Margi!

Το ξενοδοχείο The Margi  σας προσκαλεί να γιορτάσετε τη μέρα των ερωτευμένων από τις 14 έως τις 18 Φεβρουαρίου στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, προσφέροντας σε εσάς και στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια μοναδική εμπειρία ρομαντισμού και χαλάρωσης!

Η ειδική τιμή περιλαμβάνει:

Διαμονή σε executive δωμάτιο για μία διανυκτέρευση

Πρωινό στο δωμάτιο

Ρομαντικό δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Malabar

Αφρώδη οίνο στο δωμάτιο κατά την άφιξη

Late check out στις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας

Όλα αυτά μόνο με 255 Ευρώ χρέωση

Η προφορά ισχύει για μια διανυκτέρευση από 14 έως 18 Φεβρουαρίου 2018

Eπιπλέον με την προσφορά Spa Rejuvenation στο The Margi Spa τα ερωτευμένα ζευγάρια θα μπορούν να απολαύσουν 2 θεραπείες μαζί έχοντας 50% έκπτωση στη δεύτερη!



Τέλος, για άλλη μια χρονιά ο executive chef, Παναγιώτης Γιακαλής, πρωτοτυπεί και προτείνει μοναδικές δημιουργίες γεύσης για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο εντυπωσιακά!

 

Μενού Αγίου Βαλεντίνου

Ποτήρι σαμπάνια

Σούπα γλυκοπατάτας με μοσχοκάρυδο και escalope foie-gras

Γαρίδες sauté με γλυκόξινη σάλτσα πάνω σε τραγανό ρύζι μαγειρεμένο σε κακαβιά

Κοτόπουλο με purée λευκού καρότου και chips από kale

Μήλο ψητό στο φούρνο με αλμυρή καραμέλα, κρέμα και παγωτό από φρέσκια βανίλια

Τιμή μενού : 59€

 

GB Corner Gifts & Flavors

Η πιο γνωστή “γωνιά της Αθήνας” καλωσορίζει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και σας προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο υπέροχα δώρα και αγαπημένα γλυκά από τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef, Arnaud Larher.



Την ημέρα των ερωτευμένων, επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, τα πιο πρωτότυπα προϊόντα, καθώς και το μοναδικό γλυκό που δημιούργησε ο καταξιωμένος Chef Pâtissier.



Ecuadorian Rose
Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, χαρίστε το πιο πρωτότυπο τριαντάφυλλο μέσα σε ένα εξαιρετικό κουτί με το έμβλημα του ξενοδοχείου και στο χρώμα της αρεσκείας σας (λευκό, κόκκινο ή καφέ). Εκφράστε την αγάπη και τα συναισθήματά σας με τον καλύτερο τρόπο.

GB Spa
Φέτος, του Αγίου Βαλεντίνου αφεθείτε στην απόλυτη ευεξία του βραβευμένου GB Spa.
Επισκεφθείτε το καλύτερο spa της Αθήνας και απολαύστε, ή χαρίστε με τη μορφή δωροεπιταγής, μία από τις παρακάτω περιποιήσεις 2 ατόμων:
- Συνεδρία μισής ημέρας σε Couple Suite
- GB Collection Exclusive Massage για 2 άτομα
- Back, Neck & Shoulders Massage και χρήση των εγκαταστάσεων του Spa
Το GB Spa, σας προσκαλεί να ακολουθήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης, να αφυπνίσετε τις αισθήσεις σας με μια καταπληκτική σειρά από περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες spa υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του spa.

Διαμονή
Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη μοναδική ατμόσφαιρα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Το ιστορικό ξενοδοχείο, σας καλωσορίζει σε μία μοναδικά ρομαντική ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας.

Απολαύστε:

- Καθημερινό πρωινό στο δωμάτιο

- Σαμπάνια και σοκολατένιες φράουλες κατά την άφιξη

- Luxury Collection Μασάζ (55’) το άτομο, ανά διαμονή

- Δωρεάν check out στις 16.00, κατόπιν διαθεσιμότητας

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για διαμονές μεταξύ 10 και 18 Φεβρουαρίου 2018.

http://www.grandebretagne.gr/


Ρομαντική Απόδραση για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σας προσκαλούν να ζήσετε κοντά τους την ημέρα των ερωτευμένων. Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια ρομαντική απόδραση είτε στην καρδιά της Αθήνας είτε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και ζήστε μοναδικές στιγμές με το άλλο σας μισό απολαμβάνοντας ξεχωριστά πιάτα, στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης και αναζωογονητικές θεραπείες spa. Γιορτάστε τον έρωτα στα Divani Caravel Hotel και Divani Apollon Palace & Thalasso και ανανεώστε τον εαυτό σας και την αγάπη σας.

Divani Caravel Hotel

Στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, το Divani Caravel Hotel σας προσκαλεί να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να περάσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια σας καλωσορίζουν στα άνετα και καλαίσθητα δωμάτια, ενώ ένα υπέροχο μενού, με τη συνοδεία μουσικής από dj, περιμένει να το γευτείτε στο ατμοσφαιρικό Brown’s Bar Restaurant. Ζήστε την εμπειρία μιας αναζωογονητικής θεραπείας spa με θέα την Αθήνα και χαλαρώστε κάνοντας late check out.Δώστε στη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έναν ιδιαίτερο τόνο και κάντε το ταίρι σας να νιώσει ξεχωριστό, κάνοντάς του δώρο την εμπειρία διαμονής στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.



Divani Apollon Palace & Thalasso

Για τους λάτρεις της θάλασσας, γιορτάστε τον έρωτα με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα κάνοντας μια απόδραση στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια θα αποτελέσουν το πιο γλυκό καλωσόρισμα στο δωμάτιο, ενώ ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Μύθος με εξαιρετικές γεύσεις, live μουσική  και θέα στη θάλασσα θα γράψει τον ωραιότερο επίλογο για την ημέρα των ερωτευμένων.

Εναλλακτικά, διασκεδάστε με ζωντανή μουσική στο A+D Bar συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιού. Απολαύστε μια αναλυτική συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου spa του ξενοδοχείου και ανανεωθείτε μαζί με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του late check out και παρατείνετε τη διαμονή σας απολαμβάνοντας ακόμα περισσότερες ρομαντικές στιγμές.

Ένα δώρο αγάπης
Έρωτας και αναζωογόνηση πάνε μαζί, τι καλύτερο λοιπόν από ένα δώρο που συνδυάζει και τα δύο! Δείξτε στο ταίρι σας πόσο νοιάζεστε για εκείνο κάνοντάς του δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων ένα gift voucher για το βραβευμένο Divani Athens Spa & Thalasso Center! Μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος, χαλαρωτικά μασάζ είναι κάποιες μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει το πλήρως εξοπλισμένο spa του Divani Apollon Palace & Thalasso.

 

Electra Metropolis Hotel Athens

Romantic dinner at Metropolis Roof Garden
Κεριά, ατμοσφαιρικός φωτισμός, η θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και επιλεγμένα μουσικά κομμάτια σε απόλυτη αρμονία με ένα ιδιαίτερο μενού 6 πιάτων που ετοιμάζει για εσάς ο Executive chef του ξενοδοχείου συνθέτουν την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα της πόλης και υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία.
90€ κατ' άτομο 


Valentine's stay - Classic Room with Double Bed

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα
Διακόσμηση δωματίου με ροδοπέταλα και σοκολατάκια
Πρωϊνό στο κρεβάτι / Breakfast in bed
Check out μέχρι τις 16:OO 
Δωρεάν χρήση εγκαταστάσεων του spa (Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, jacuzzi, sauna, steam bath και γυμναστήριο) 
Δωρεάν χρήση premium Wi-Fi 
Couples massage & μάσκα ζεστής σοκολάτας για το σώμα (60') 
(Για τις θεραπείες πρέπει γίνει κράτηση στο SPA)

230€

Περισσότερα εδώ: Electra Metropolis


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v