Sea Wood by Nikos, έργα τέχνης σμιλεμένα από τη φύση

Μοναδικά κομμάτια τέχνης που δημιούργησε η γη, ο αέρας, η θάλασσα και ο χρόνος, έρχεται να αναδείξει η σειρά «SeaWood».
Sea Wood by Nikos, έργα τέχνης σμιλεμένα από τη φύση

Μοναδικά κομμάτια τέχνης που δημιούργησε η γη, ο αέρας, η θάλασσα και ο χρόνος, έρχεται να αναδείξει η σειρά «SeaWood»


Κλαδιά και ρίζες που έφερε το κύμα σε κάποια απόμερη ακτή του Αιγαίου, ξεχωρίζουν με τα ιδιαίτερα σχήματα και τις αρμονικές φόρμες που χάραξε επάνω τους μοναδικά η φύση.  Μέσα στις μικρές αποδράσεις και τις μοναχικές περιπλανήσεις δίπλα στις θάλασσες, αυτοί οι μικροί θησαυροί πάνω στην υγρή άμμο και τα βράχια, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και πρόκληση αυτής της προσπάθειας απέναντι στα μαζικά βιομηχανοποιημένα αντικείμενα που γεμίζουν τα σπίτια μας.

 




Προσεκτικά επιλεγμένα τα θαλασσόξυλα, καθαρίστηκαν με ξεχασμένα οικολογικά υλικά, κάποια χρωματίστηκαν με παραδοσιακές φυσικές βαφές από χρωστικές φυτών και μελάνια και όλα επεξεργάστηκαν με μεγάλη υπομονή και μεράκι στο χέρι. 

 



Δέθηκαν με ατόφια κομμάτια ελληνικής οξιάς ή καρυδιάς που παλαιώθηκαν φυσικά.  Στα επιτραπέζια φωτιστικά κυριαρχεί το πλεκτό ύφασμα από χοντρό λινάρι, τη ταπεινή λινάτσα. Τα υφασμάτινα καλώδια και τα υλικά από ορείχαλκο εναρμονίζονται στη λιτή γραμμή της σύνθεσης, δίνοντας μια αίσθηση απλής, φυσικής αρμονίας στο χώρο. 

 




«SeaWood» Η διαφορετική πρόταση για επιτραπέζια, επιδαπέδια ή φωτιστικά οροφής, κορνίζες καθρέφτη και φυσικά οικολογικά αντικείμενα μοναδικής αισθητικής με δυνατότητα ειδικών κατασκευών προσαρμοσμένων στο χώρο και τις διαστάσεις που θέλετε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v