City news

Η Jo Malone London φιλοτεχνεί τις συσκευασίες της νέας συλλεκτικής συλλογής Rock The Ages!


Αντλώντας έμπνευση από τα ιστορικά βασιλικά έγγραφα της Μεγάλης Βρετανίας τα οποία σφραγίζονταν παραδοσιακά με κερί, φιλοτεχνούν τις συσκευασίες μας με την ίδια φιλοσοφία!

  

Μας περιμένουν την Παρασκευή 8/5/2015 από τις 17:00 – 20:00 στο attica Golden Hall και το Σάββατο 9/5/2015 από τις 12:00 – 15:00 στο attica Citylink.

Η TOMS μας προσκαλεί να γιορτάσουμε το «One Day Without Shoes», την παγκόσμια ημέρα χωρίς παπούτσια, με έναν μοναδικό τρόπο.


Aπό τις 5 έως τις 21 Μαΐου, ποντάροντας στο instagram μια εικόνα ξυπόλητοι με το hashtag #withoutshoes η TOMS παρέχει ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ. TAKE A PIC = GIVE SHOES. Η πρωτοβουλία του φετινού ODWS θα κορυφωθεί στη Θεσσαλονίκη σε ένα αξέχαστο μουσικό event στο νέο TOMS Flagship store, 21/05 @ 19:00.

Greek designers Bazaar by Alexandra Katsaiti! "Stylishious” sales έως 70% σε last season items.


Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη μας περιμένει στο πιο Hot Bazaar της πόλης,στο Stylishious Showroom, ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ 24, Κολωνάκι, Παρασκευή 10:00-21:00 και Σάββατο 10:00-18:00.

Το “Yogis & Friends Project – Athens Edition”, σε στενή συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, διοργανώνει ένα μοναδικό, εορταστικό φεστιβάλ γύρω από τη yoga, τη μουσική και την κοινωνική αλληλεγγύη.


Το τριήμερο θα διεξαχθεί στις ιστορικές εγκαταστάσεις του Ρομάντσο, στο κέντρο της Αθήνας, και θα περιλαμβάνει χαλαρωτικές και δυναμικές τάξεις yoga για μεγάλους και παιδιά από εκλεκτούς δασκάλους, μουσική, κίρταν, ομιλίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Τάξεις παραδοσιακής hatha yoga, ashtanga, vinyasa flow, jivamukti, thai yoga, anusara, yogaworks και kids yoga θα προσφέρονται από το πρωί ως το βράδυ και για όλα τα επίπεδα! Η APIVITA είναι ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης, αλλά θα έχει και παρουσία στο χώρο με εταιρικό stand. Επίσης, την Παρασκευή, η  Σοφία Κουτσιανά θα κάνει ένα σεμινάριο Naam Yoga σε συνεργασία με τον Jackson Kellogg (19:00- 20:00) και στη συνέχεια θα δώσει  μια ομιλία με θέμα: «Καλλιεργώντας την ευτυχία για εμάς και τους γύρω μας» (20:00- 21:00).


Το βράδυ της Παρασκευής, τα συγκροτήματα “Batala Atenas” και “Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators” θα δώσουν το στίγμα του τριημέρου με μία κεφάτη, εορταστική συναυλία!  Τη βραδιά θα αρχίσουν οι "Batala Atenas", ενώ στη συνέχεια, οι "Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators" θα μας συνεπάρουν σε ένα μουσικό ταξίδι με rock n’ roll, 60's ballands σε Psych Rock και Garage.

Η είσοδος θα είναι βάσει ελεύθερης χρηματικής συνεισφοράς. Κάθε εθελοντική χρηματική εισφορά – μικρή ή μεγάλη –  είναι ευπρόσδεκτη και κάνει διαφορά, καθώς  το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της  PRAKSIS www.praksis.gr, η οποία έχει σαν κύριο στόχο το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης στη χώρα μας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v