Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Pop up fashion gallery από τη Βάντα Ζαφειράτου

Pop up fashion gallery από τη Βάντα Ζαφειράτου

Μία νέα pop up fashion gallery θα δημιουργηθεί φέτος, για πρώτη φορά στη καρδιά της Αθήνας. Ο λόγος για τη “Reserve Arthens”, έναν ανακαινισμένο χώρο στην οδό Αιόλου 26, σε ένα νεοκλασσικό κτίριο του κέντρου, κατά ιστορική παράδοση αφιερωμένο στο εμπόριο υφασμάτων. Η επιλογή της λέξης «Reserve» συνδυάζει τις έννοιες του καταφύγιου, της διαφύλαξης και συντήρησης και στόχος είναι να αγκαλιάσουμε όλοι τη δημιουργία με ένα τρόπο διαδραστικό.

Παράδοση και μέλλον θα συμβάλλουν στην προώθηση της ελληνικής μόδας, των νέων της brands, και των φιλόδοξων σχεδιαστών της. Η λειτουργία του χώρου θα είναι περιοδική, παρουσιάζοντας συλλογές και λειτουργώντας ως κατάστημα-gallery, παρέχοντας μια πιο άμεση επαφή καταναλωτή και σχεδιαστή.

Η πρωτοβουλία είναι της σχεδιάστριας, Βάντας Ζαφειράτου, η οποία επιθυμώντας να στηρίξει τη προσπάθεια πολλών συναδέλφων της, αλλά και να προσφέρει μία πιο fashion pop up νότα στη πόλη μας, μεταμόρφωσε τον ισόγειο χώρο του νεοκλασσικού της Αιόλου 26, σε μία γκαλερί, εμπνευσμένη σχεδιαστικά από την αναγνωρισμένη ταυτότητα του χώρου ως υφασματάδικο, με την υπογραφή στο design της Μαριμίνας Παπαθανασίου. Η «Reserve Arthens»  ελπίζει πως θα στεγάσει δημιουργίες μόδας καθώς και πολλά ακόμα εγχώρια projects, τα οποία «μυρίζουν» Ελλάδα.


Στις 13 Δεκεμβρίου και λίγο πριν «κλείσουμε το μάτι» στη χρονιά που έρχεται, η Βάντα Ζαφειράτου και όλοι συμμετέχοντες στη pop up gallery, σας περιμένουν σε ένα all day Christmas Party, όπου οι λάτρεις της μόδας, θα μπορούν στο pop up gallery shop να κάνουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους και να απολαύσουν από κοντά τα αγαπημένα τους brands και τους δημιουργούς τους, celia d., Chris P.,Cleo Gatzeli, em.k designs, ergon.mykonos, Exeis ena lastixaki, Herse inspired, the Knls, Maya Zoulovits, melina pispa, Most chic, nadia rapti,  Nefelia, Panos Apergis, Snob Duck, Spread the Magic, TAG-MODEST CLOTHING, Thank you cosmetics, Vandazzz.  SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v