Διαγωνισμός eFrontRow - Dina Rozou Handmade

Κάνε like στη σελίδα του eFrontRow στο facebook 

εδώ: eFrontRow

στη σελίδα της Dina Rozou Handmade

εδώ: Dina Rozou Handmade

και κοινοποίηση του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση, για να κερδίσεις ένα από τα πέντε χειροποίητα κοσμήματα της Ντίνας. (Δύο βραχιολάκια με μάτια - αχάτη και τρία μενταγιόν με σταυρό). 


Ο διαγωνισμός ξεκινά από τώρα και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 8/12 τα μεσάνυχτα. Μην χάνεις χρόνο, κάνε like και κοινοποίηση του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση!!! Μπορεί να είσαι εσύ μία από τις 5 τυχερές.


Τα handmade κοσμήματα της αγαπήθηκαν από την αρχή για τα ιδιαίτερα σχέδια, την τεχνοτροπία και τα σύμβολα που απεικονίζουν! Τα πρωτότυπα υλικά κατασκευής και οι γνώσεις της σε παραδοσιακές τεχνικές υφαντικής, κομποδετικής και κεραμικής τέχνης, δημιουργούν μια γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν που δίνει την έμπνευση στο ζωντανό παρόν.




Η Ντίνα Ρόζου έκανε το χόμπι της επάγγελμα, φτιάχνοντας μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, χάρη στην αγαπημένη της τέχνη την κομποδετική. Τα κοσμήματά της φορούν πολλές κυρίες της showbiz, όπως η Ελένη Μενεγάκη που τα “απογείωσε”.


Στο όμορφο εργαστήριό της στα Μελίσσια, η Ντίνα έχει συγκεντρώσει πολύτιμες πρώτες ύλες από ταξίδια της σε διάφορες περιοχές του κόσμου, έχει δημιουργήσει ένα θησαυρό από υλικά μοναδικά όπως δαντέλες, κουμπιά, χειροτεχνήματα, ημιπολύτιμες πέτρες, μαργαριτάρια, κορδόνια, κορδέλες, χάντρες, και διακοσμητικά στοιχεία που αξιοποιούνται ευρηματικά, ξεπερνώντας κάθε είδους περιορισμούς και συμβατικότητες.




Από τις αγαπημένες μου δημιουργίες, ο σταυρός -φυλακτό με την τεχνοτροπία της κομποδετικής. Τα γούρια του 2015 εμπνευσμένα από τις ονειροπαγίδες, αλλά και τα βραχιολάκια-μάτια με αχάτη σε διάφορα χρώματα, δεμένα με χρυσοκλωστή. 


Η Ντίνα έχει έναν ακόμη λόγο αυτή την περίοδο να είναι περήφανη για τη δουλειά της. Τα κοσμήματά της από σήμερα, θα πωλούνται και στο The M Shop του Μεγάρου Μουσικής.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v