Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα statement κολιέ Goupi Jwls

Τα Goupi Jwls ξεκίνησαν όπως μας λέει η δημιουργός τους Peggy Gou, από μια ανάγκη δημιουργίας κάτι ξεχωριστού. H αρχική ιδέα ξεκίνησε με τα friendship bracelets με καρφάκια και σιγά σιγά προχώρησε στα κολιέ, ξεκινώντας από τα πομ πομ και καταλήγοντας στα statement necklaces με τη χαρακτηριστική πλέξη που κάνει τα Goupi ξεχωριστά. 




Με τα κολιέ Goupi ένα απλό tshirt κι ένα σκισμένο jean μπορούν να μεταμορφωθούν και να δείξουν την fashion πλευρά τους. Φοριούνται από το πρωί στο γραφείο πάνω από τον κλειστό γιακά του πουκαμίσου, μέχρι το βράδυ με το little black dress και κάνουν τη διαφορά. 




Mix and match, φτιαγμένα από μοντέρνα υλικά, πέτρες, υφάσματα, χρώματα και πρωτότυπους συνδυασμούς τα Goupi Jwls είναι εδώ για να τραβήξουν τα βλέμματα!!! Θα τα βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook, καθώς και στο instagram. Email επικοινωνίας : [email protected]







Η Peggy δωρίζει σε μία αναγνώστρια του in2life και του eFrontRow ένα εντυπωσιακό κολιέ!!!  Ακολούθησε τα επόμενα τρία βήματα και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή.

 Κάνε like στη σελίδα του eFrontRow εδώ

στη σελίδα Goupi Jwls εδώ  

και κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού  


και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το xειροποίητο statement κολιέ της φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός ξεκινά από τώρα και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 24/6 τα μεσάνυχτα. Μην χάνεις χρόνο, κάνε like και κοινοποίηση της φωτο και μπες στην κλήρωση!!! 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v