Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Τα πολυκαταστήματα NOTOS αποκτούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων

Τα πολυκαταστήματα NOTOS αποκτούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα πολυκαταστήματα notos σε όλη την Ελλάδα, γίνονται ο απόλυτος Christmas προορισμός. Μία νέα εποχή ξεκινά, μετά από μία γεμάτη προκλήσεις περίοδο και τα πολυκαταστήματα notos μας εντάσσουν σε ένα εορταστικό κλίμα, ξυπνούν το παιδί μέσα μας, μεταφέροντάς μας σε έναν κόσμο γιορτινό, φωτεινό και συγχρόνως ατμοσφαιρικό.

Το εμβληματικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας φωταγωγήθηκε και μαζί του φωτίζονται όλοι οι δρόμοι γύρω του, ξαφνιάζοντας ευχάριστα και σκορπώντας χαμόγελα σε κάθε περαστικό. Έτσι για 2η συνεχή χρονιά στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες αναβάθμισης και ενίσχυσης ενός από τα πιο ιστορικά σημεία της πρωτεύουσας.Βέβαια, το πολυκατάστημα notos Αθήνας έχει κι άλλους λόγους να «βάζει τα γιορτινά» του! Η περίοδος των Χριστουγέννων συμπίπτει με την κορύφωση του εορτασμού των 120 χρόνων λειτουργίας του ιστορικού κτηρίου ως πολυκατάστημα και συγκεκριμένα ως το πρώτο πολυκατάστημα της Ελλάδας. Επιπλέον, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό των βιτρινών των πολυκαταστημάτων notos, μέσω πολύχρωμων patterns και neon πινακίδων, ενισχύεται η εορταστική και παιχνιδιάρικη όψη τους με χρώματα και προσκαλούν τους περαστικούς να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Μία τεράστια ποικιλία από επώνυμα ξένα και ελληνικά brands, περιμένουν όσους λατρεύουν τη μόδα αλλά και τα Χριστούγεννα.

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v