Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

25η Νοεμβρίου ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

25η Νοεμβρίου ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η 25η Νοεμβρίου είναι η ημέρα η οποία έχει οριστεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1991 ως η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με σκοπό να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση. Ένα ζήτημα θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ένα σημαντικό εμπόδιο για μια συνεκτική και ισότιμη κοινωνία.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, ο Anastasios παρουσιάζει την καμπάνια "Μίλησε μου", προβάλλοντας ένα σαφές μήνυμα: Η έμφυλη βία πρέπει να τελειώσει.


"Μίλησε μου." 

Οι Λένα Παπαλιγούρα, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Μαριέλλα Σαββίδου και Κατερίνα Μισιχρόνη, αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τον χώρο της υποκριτικής, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Aναστάσιου να συμμετάσχουν στην καμπάνια "Μίλησε μου", συμβάλλοντας η κάθε μία με αυτόν τον τρόπο σε μια σημαντική ενέργεια ευαισθητοποίησης απέναντι στην έμφυλη βία.

Ο φακός της Ιωάννας Τζετζούμη αποτυπώνει το προσωπικό τους συναίσθημα σε άσπρο και μαύρο, το πορτρέτο αποκτά παλμό, γίνεται θέση, δήλωση. Μια πρόσκληση απέναντι στον ρόλο που οφείλουμε όλοι να διαδραματίσουμε προς την εξάλειψη του φαινομένου.

Παράλληλα η καμπάνια "Μίλησε μου" έλαβε και τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, μέρος των εσόδων από τις υπηρεσίες που θα πραγματοποιούνται στα κομμωτήρια AnastasiosHairStyleStudio σε Αθήνα και Ιωάννινα καθώς και από κάθε αγορά προϊόντων, θα δοθούν στο Κέντρο Διοτίμα, τη γυναικεία μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το1989 με όραμα τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, και αποστολή την πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας.Credits:
Επιμέλεια μαλλιών: Αναστάσιος από τα Anastasios Hair Style Studio
Φωτογράφος: Ιωάννα Τζετζούμη
Styling: Έλενα Παπασταύρου
Makeup: Ζέφη Σιάτου
Βοηθός Φωτογράφου: Φοίβος Πέντες
Βοηθός styling: Ελισάβετ Καρατσώκη, Κάτια-Μαρία Σαραντίδου
Art Direction &Communication: Plus More 360 Communication
Ενδύματα: Liana Camba 

SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2