Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

Tribute to the idol η νέα σειρά t-shirt που θα λατρέψετε by ‘ergon Mykonos

Tribute to the idol η νέα σειρά t-shirt που θα λατρέψετε by ‘ergon Mykonos

Τι κοινό έχουν ο David Bowie, ο Martin Luther King, ο Bruce Lee, η Maria Kallas και η Μπουμπουλίνα; Είναι αιώνια είδωλα λατρείας. Είναι πρότυπα και πηγή έμπνευσης, διαχρονικά και εμβληματικά που λαμβάνουν σχεδόν αρχετυπική διάσταση.Με βασική φόρμα το κυκλαδικό ειδώλιο, το Tribute to the idol είναι μια σειρά από t-shirt που απεικονίζουν σύγχρονα, αγαπημένα είδωλα. Η άκαμπτη και ανέκφραστη μορφή των κυκλαδικών ειδωλίων παίρνει σάρκα, οστά και ομιλία μέσα από τις σύγχρονες μορφές, σχολιάζοντας τη διαχρονικότητα των προσωπικοτήτων.

Στη διαχρονική αξία του λατρευτικού ειδωλίου των Κυκλάδων καθρεφτίζεται η μοναδική αξία κάθε σύγχρονου ιστορικού και καλλιτεχνικού ειδώλου.Idols & Identities: Η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου αποτελείται από έναν συνδυασμό πολλών επιμέρους ταυτοτήτων. Κάθε «ταυτότητα» δομείται στον χωρόχρονο με συγκεκριμένη ηθική. Συνθέτει το εξωτερικό μας εγώ, σε σχέση με τις καταβολές, την αντίληψη του παρελθόντος, την ιστορία και τα βιώματά μας.Το κυκλαδικό ειδώλιο, μέσα από την απλότητά του, αποτελεί τον λευκό καμβά για κάθε μορφή «θρύλο» της σειράς, σε ένα παιχνίδι εναλλαγής ταυτοτήτων.Κάθε t-shirt μια ταυτόχρονη αφήγηση της ιστορίας του σύγχρονου ειδώλου αλλά και ένα σχόλιο στην διαχρονικότητα του αρχέτυπου που αντιπροσωπεύει.
Starring:
Cycladic Idol: David Bowie, Kiss Idol: Kiss, Bohemian Idol: Freddy Mercury, Material Idol: Madonna, Imagine Idol: John Lennon, I have a dream idol: Martin Luther King, Dragon Idol: Bruce Lee, Opera Idol: Maria Kallas, Proud Idol: LGTB Community, Revolution Idol(s): Μπουμπουλίνα & Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

 

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2