California cool, το αποτέλεσμα της συνεργασίας του οίκου Longchamp με την Kendall Jenner

Η έρημος της Καλιφόρνια αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Longchamp για το καλοκαίρι του 2020 στην οποία πρωταγωνιστεί το supermodel. Περισσότερο εκθαμβωτικό όμως από το μαγευτικό τοπίο είναι το φως που ξεχωρίζει σε αυτή τη φωτογράφιση, από την Columbine Goldsmith με styling Marie-Amélie Sauvé, η οποία αντανακλά το θέμα της συλλογής Longchamp Summer 2020 - το ταξίδι του ήλιου -από την αυγή στο δειλινό.
California cool, το αποτέλεσμα της συνεργασίας του οίκου Longchamp με την Kendall Jenner

Η έρημος της Καλιφόρνια αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Longchamp για το καλοκαίρι του 2020 στην οποία πρωταγωνιστεί το supermodel. Περισσότερο εκθαμβωτικό όμως από το μαγευτικό τοπίο είναι το φως που ξεχωρίζει σε αυτή τη φωτογράφιση, από την Columbine Goldsmith με styling Marie-Amélie Sauvé, η οποία αντανακλά το θέμα της συλλογής Longchamp Summer 2020 - το ταξίδι του ήλιου -από την αυγή στο δειλινό.

Ο φακός αποθανατίζει την Kendall Jenner να ποζάρει κάτω από το έντονο φως του καυτού μεσημεριανού ήλιου.  Ο αισθησιασμός της Kendall μαζί με την ζεστασιά και την ενέργεια που εκπέμπει η φωτογράφιση δίνουν σάρκα και οστά στο όραμα της σύγχρονης γυναίκας Longchamp, ενώ υπενθυμίζουν παράλληλα την παράδοση του οίκου στην παραγωγή δερμάτινων ειδών πολυτελείας.

Η καμπάνια επίσης προβάλλει μία από τις πιο εμβληματικές τσάντες της Longchamp: τη Roseau. Ένα σχέδιο-καινοτομία της δεκαετία του '90, μια open tote με κούμπωμα από bamboo - η Roseau – επιστρέφει αυτή τη σεζόν σε μίνι εκδοχή που την καθιστά ακόμα πιο σύγχρονη σε σχέση με τις κλασσικές αναλογίες της. Αυτό το νέο σχέδιο φορά και η Kendall με τον τρόπο-τάση της σεζόν – περασμένη γύρω από το σώμα της - ενώ το δαχτυλίδι σε ασημένιους τόνους και η πόρπη της ζώνης της παραπέμπουν στο διαχρονικό κούμπωμα bamboo της Roseau.

Δύο επιπλέον λήψεις πραγματοποιήθηκαν στην αρχή και στο τέλος της ημέρας. Στο γλυκό πρωινό φως, η Kendall φοράει ένα παστέλ-ροζ νάιλον φόρεμα, - παραπομπή στο υλικό κατασκευής της διαχρονικής τσάντας Le Pliage® της Longchamp - του οποίου η στενή μέση και το αέρινο τελείωμα δημιουργούν μια νεανική και θηλυκή διάθεση σε συνδυασμό με τη mini Roseau σε μαύρο λουστρίνι.

Μια πιο σοφιστικέ διάθεση διαχέεται στην φωτογραφία της χρυσής ώρας του δειλινού. Η Kendall ποζάρει με ένα δερμάτινο παλτό στον πιο απαλό τόνο του ciel που μοιάζει να ξέβαψε από τον ήλιο, και λανσάρει τη νέα τσάντα Roseau σε ένα γλυκό καφέ luxe calfskin, ενώ ένας κεντημένος ιμάντας ώμου προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά στο look.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v