H Benelica παρουσίασε τα δύο νέα καινοτόμα καλλυντικά προσώπου με κύριο δραστικό συστατικό το Χαβιάρι Σαλιγκαριού

Για πρώτη φορά το βρώσιμο Χαβιάρι Σαλιγκαριού χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και αυτό πιστοποιεί την καινοτομία της Benelica!
H Benelica παρουσίασε τα δύο νέα καινοτόμα καλλυντικά προσώπου με κύριο δραστικό συστατικό το Χαβιάρι Σαλιγκαριού

Για πρώτη φορά το βρώσιμο Χαβιάρι Σαλιγκαριού χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και αυτό πιστοποιεί την καινοτομία της Benelica!

H εταιρεία Incosal A.E. ανατρέπει τα δεδομένα στον κλάδο της ομορφιάς και το γιόρτασε με ένα lunch στον ηλιόλουστο κήπο του Blue Pine, στην Κηφισιά, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσίασε σε Beauty & Lifestyle Editors, δύο νέα καινοτόμα καλλυντικά προσώπου με κύριο δραστικό συστατικό το Χαβιάρι Σαλιγκαριού.

Με εμπειρία χρόνων στη βιομηχανία των καλλυντικών και με εξειδίκευση στα καλλυντικά με έκκριμα σαλιγκαριού, η Incosal A.E. προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και δημιούργησε δύο premium καλλυντικά προϊόντα: το Benelica Snail Caviar Luxurious Serum και την Benelica Snail Caviar Luxurious Cream, τα οποία παρουσίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Ομ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, Δρ. Εύη Πρωτόπαπα.

ΑΙΝΟΛΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Το Χαβιάρι Σαλιγκαριού είναι άσπρο σαν μαργαριτάρι και θυμίζει ολόλευκες σατινέ πέρλες. Είναι ένα σπάνιο προϊόν λόγω της δύσκολης λήψης του καθώς και της μεταποίησης του και έχει ληφθεί με ειδική τεχνογνωσία και τεχνοτροπία προκειμένου να διατηρηθούν οι ευεργετικές του ιδιότητες. Για πρώτη φορά το βρώσιμο Χαβιάρι Σαλιγκαριού χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και αυτό πιστοποιεί την καινοτομία μας! Οι ουσίες που περιέχει είναι πολύ πλούσιες, με υψηλή συγκέντρωση σε πρωτεΐνες, ακόρεστα και λιπαρά οξέα, βιταμίνες A-D-E-B, φολικό οξύ, αμινοξέα και μέταλλα. Το χαβιάρι σαλιγκαριού είναι θαυματουργό, γιατί αναγεννά την επιδερμίδα, επαναφέρει τη σφριγηλότητά της και ξεχωρίζει για την ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση.

ΕΥΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ ΜΑΡΘΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Η premium καλλυντική σειρά Snail Caviar είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία για την επιδερμίδα καθότι δρα αποτελεσματικά κατά της γήρανσης και τρέφει την επιδερμίδα στις βαθύτερες στιβάδες της. Ο συνδυασμός και των δύο προϊόντων φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα και δίνουν άμεση λάμψη. Το άρωμα τους είναι ξεχωριστό και ανάλαφρο και διατηρείται η αίσθηση της φρεσκάδας από την πρώτη στιγμή χρήσης τους.

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ 

Οι εκλεκτές καλεσμένες, αμέσως μετά το γεύμα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον μαγικό κόσμο της premium καλλυντικής σειράς Snail Caviar, να ενθουσιαστούν με τις ολόλευκες και πολύτιμες σατινέ πέρλες του Χαβιαριού Σαλιγκαριού, αλλά και να δοκιμάσουν πρώτες τα δύο νέα καινοτόμα καλλυντικά προσώπου με τις σπάνιες ευεργετικές ιδιότητες.

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

ΛΕΝΑ ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v