Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Στο επίσημο opening party του Sephora στο Μοναστηράκι

Στο επίσημο opening party του Sephora στο Μοναστηράκι

Σε μία ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς μυήθηκαν όσοι επισκέφτηκαν το New Store Concept Sephora στο Μοναστηράκι, στο επίσημο opening party του καταστήματος που εξελίχθηκε σε μια ξεχωριστή γιορτή ομορφιάς.

Γιώργος Βερύκιος (General Manager Sephora Greece), Ελένη Τσολάκη

Το νέο κατάστημα Sephora στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, είναι το πρώτο κατάστημα Sephora στην Ελλάδα το οποίο αλλάζει την παρουσίαση των προϊόντων και μαρκών στις κατηγορίες make-up, fragrance, skincare και αποτελεί το μέλλον στο beauty retail.

Ζωή Πυθαρούλη (Marketing Director Sephora Greece), Κατερίνα Καραβάτου

Γιάννης Μιχαηλίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη

Στο νέο make-up point, το οποίο ονομάζεται πλέον Beauty Hub, ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει μία καινοτόμα εμπειρία στα make-up services και να ανακαλύψει όλα τα make-up brands που είναι διαθέσιμα στα Sephora. Επιπλέον, στο νέο κατάστημα Sephora Monastiraki οι καταναλωτές μπορούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες αγοράς με services, όπως το personalizing engraving, fragrance & skin personalisation και gift factory για προσωποποιημένες υπηρεσίες δώρων.

Αννούσα Μελά, Ανθή Αβραμέα

Σουζάνα Κεγγίτση, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Χάρης Ντάβλας, Αντίνοος Αλμπάνης, Τζοβάννα Βλαχάβα

Επιπλέον, η digital παρουσία στο νέο κατάστημα είναι ακόμα πιο έντονη με μεγάλες ψηφιακές οθόνες σε κάθε τομέα ομορφιάς. Οι καλεσμένοι −influencers, δημοσιογράφοι και bloggers− είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και να ανακαλύψουν όλα τα αποκλειστικά brands της Sephora, τα προϊόντα Sephora Collection καθώς και αγαπημένα brands επιλεκτικής.

Ε. Πολυζώη

Τέα Πρέλεβιτς, Άννα Πρέλεβιτς

"Υπάρχεις μόνο αν είσαι ελεύθερος να κάνεις πράγματα χωρίς προφανή στόχο, χωρίς αιτιολογία και, πάνω απ’ όλα, έξω από τη δικτατορία των πεποιθήσεων κάποιου άλλου."

Nassim Nicholas Taleb, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος

  • 323 π.Χ. - Πεθαίνει ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο βασιλιάς των Μακεδόνων και κατακτητής της Περσικής Αυτοκρατορίας.
    1926 - Πεθαίνει ο Αντόνιο Γκαουντί, ο Καταλανός αρχιτέκτονας, που "στόλισε" τη Βαρκελώνη.
    1967 - Σαν σήμερα λήγει ο Πόλεμος των Έξι Ημερών με συμφωνία ανακωχής μεταξύ Ισραήλ και Συρίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2