Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Deconscious, conscious για το decor

Deconscious, conscious για το decor

Η Deconscious, με τη σφραγίδα της Λίνας Ζαχαράτου,  είναι αυτό που λέει η λέξη, conscious για το decor!  Με σπουδές στην Αρχιτεκτονική και μετέπειτα στο fashion marketing και PR, η Λίνα, αφού ασχολήθηκε επαγγελματικά για χρόνια με την επικοινωνία στο χώρο της μόδας και τελευταία στο digital marketing και social media, δημιούργησε τη δική της ιδέα που συνδυάζει την αγάπη της για τη διακόσμηση, τη φωτογραφία και τα social media , έχοντας πάντα τη ματιά του αρχιτέκτονα , αλλά και του λάτρη της μόδας και του στυλ.Μέσα από τις σελίδες της στα social media, @deconscious_ στο instagram, www.facebook.com/deconscious.life στο facebook και www.pinterest.com/deconscious και ενώ ετοιμάζει το δικό της site,  φωτογραφίζει εσωτερικούς χώρους και αντικείμενα, παρακολουθεί και αναμειγνύει τάσεις, στήνει deco-σκηνικά και προτείνει ιδέες παρατηρώντας τον καθημερινό μικρόκοσμο του χώρου με τη δική της deconscious ματιά, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τη διακόσμηση και το styling εσωτερικών χώρων, αλλά και την κατασκευή custom made αντικειμένων.Το νέο της concept, είναι μία συλλογή από ασπρόμαυρα καδράκια με quotes, ονόματα από αγαπημένες πόλεις και ασπρόμαυρες καρδιές, που συμπληρώνονται  από τα αντίστοιχα παιδικά. Και φυσικά οι ήδη αγαπημένες deconscious κούπες με μαύρα design γράμματα πάνω σε απλά άσπρα tea mugs από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις το αρχικό σου ή να σχηματίσεις λέξεις που θα διακοσμήσουν την κουζίνα σου, αλλά και το καθιστικό σου ή το γραφείο σου, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν μολυβοθήκες ή διακοσμητικά pots.

Ειδικά για τις γιορτές μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο "two thousand sixteen" και το "peace love and joy" καδράκια που βγαίνουν και σε χρυσή κορνίζα και να σχηματίσεις γιορτινές λέξεις με τα lettermugs όπως "xmas" "peace" love" "joy" ή απλά να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου! 


Για πληροφορίες : www.facebook.com/deconscious.life
email: [email protected]

"Η μεγαλύτερη γνώση του ανθρώπου είναι να ξέρει την τρέλα του."

Madame de Sablé, 1599-1678, Γαλλίδα διανοούμενη

  • 1519- Αρχίζει το ταξίδι γύρω από τον κόσμο από το Φερδινάνδο Μαγγελάνο.
    1644- Ο Αυτοκράτορας Σουντζί της Κίνας μεταφέρει την πρωτεύουσα από την Σενγιάνγκ στο Πεκίνο.
    1946 - Διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Καννών

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2