Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Ένα στιλάτο δωμάτιο ντουλάπα-γραφείο

Ένα στιλάτο δωμάτιο ντουλάπα-γραφείο

Ντουλάπα και γραφείο σε ένα δωμάτιο! Ένας όμορφος στιλάτος χώρος, που ταυτόχρονα είναι και πολύ χρηστικός.Η ντουλάπα είναι πολύ σημαντικός χώρος για κάθε γυναίκα γι’ αυτό και πρέπει να είναι τακτοποιημένη και αν φυσικά πρόκειται για δωμάτιο σωστά διακοσμημένη. 
Ταξινομημένα παπούτσια, φορέματα και παντελόνια, καπέλα και τσάντες σε κοινή θέα ή και καλυμμένα, σε όμορφα διαμορφωμένους χώρους.
Αξεσουάρ, βιβλία μόδας, κουτιά παπουτσιών που πολλές φορές είναι πολύ χρήσιμα για την αποθήκευση αντικειμένων, που δεν χρησιμοποιούμε συχνά και δίσκοι, στους οποίους μπορούν να τοποθετηθούν αρώματα, γυαλιά ηλίου κλπ. μπορούν χρησιμεύσουν στη διακόσμηση, όπως και μια επιτραπέζια λάμπα. Απαραίτητο φυσικά κι ένα βάζο με τα αγαπημένα σας φρέσκα λουλούδια.


"Η καλύτερη χρήση της ζωής είναι να την αφιερώσεις σε κάτι που θα διαρκέσει περισσότερο απ’ αυτήν."

William James, 1842-1910, Αμερικανός φιλόσοφος

  • 1806 - Στη Μάχη της Ιένας ο Αυτοκράτορας Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης εκμηδενίζει τον πρωσσικό στρατό.
    1888 - Ο Γάλλος κινηματογραφιστής Λουί Λε Πρενς γυρίζει το φιλμ Roundhay Garden Scene, την αρχαιότερη σωζόμενη ταινία.
    1915 - Η Βουλγαρία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Σερβίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

© 2002-2019 MEDIA2DAY