Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Zara Home διακοσμητικές προτάσεις Fall/Winter 14-15

Zara Home διακοσμητικές προτάσεις Fall/Winter 14-15

Η Zara Home παρουσιάζει μία collection που πηγάζει από τα πιο όμορφα παραμύθια της ιστορίας των βιβλίων. Σαν να ήταν βγαλμένα από μια βιβλιοθήκη, κάθε μία από τις συλλογές εμφανίζει τις πινελιές της ιστορίας, του πολιτισμού και της τέχνης. Αυτά τα μικρά κομμάτια της λογοτεχνίας παρουσιάζονται με μια αισθητική άποψη, δημιουργώντας απίστευτες θέσεις στις οποίες κάθε λεπτομέρεια μπορεί να μας μεταφέρει στο μέλλον ή σε όνειρο. Φέρνοντας πίσω το ρομαντικό αέρα από τις μέρες που πέρασαν, η New Vintage, μία collection εμπνευσμένη από τις πανέμορφες αντίκες που έχουν αναπαλαιωθεί για να δημιουργήσουν μία ανανεωμένη αισθητική ποιότητα. Η εποχική Hotel collection εμπνευσμένη από την Victorian era με αποκλειστικά λευκό και γκρι look, δίνει σημαντικό ρόλο στο ασήμι ως κεντρικό μέταλλο. Ασιατικά designs και η τέχνη από τα Uzbekistan Suzani υφάσματα εμπνέουν την Urban Uzbek collection, και είναι ανανεωμένα με μοντέρνα χρώματα και υφάσματα. Υπάρχει ένας ethnic αέρας στους ζεστούς γήινους τόνους – το κλασσικό αυτού του στυλ – συνδυασμένο με το μπλε electric και το λιλά. Ο Μεσαιωνικός Ρομαντισμός της Βασίλισσας Βικτώριας του 19ου αιώνα αποτυπώνεται στα υφάσματα και τα αντικείμενα βελτιωμένος με παλαιωμένο χρυσό και ασήμι στη Victorian Revival. Σχέδια από vintage εικονογραφήσεις, λουλούδια που φοριούνται με το πέρασμα του χρόνου και αρχαία χειρόγραφα δίνουν σχήμα σε αυτή την κλασσική και on-trend collection. Η ιστορική παράδοση της Βόρειας Αμερικής εμπνέει την Feathers and Horses collection. Το  πιο κομψό μέρος της συλλογής περιλαμβάνει φτερά και λεπτομέρειες από δέρμα και γούνα.


"Μια πρώτη εντύπωση είναι πάντα σωστή, προπαντός όταν είναι κακή."

Henri Jeanson, Γάλλος συγγραφέας

  • 1921 - Γεννιέται ο Τζακ Στάινμπεργκερ, Γερμανο-αμερικανός φυσικός και νομπελίστας.
    1948 - Γεννιέται ο Κλάους Μάιν, Γερμανός τραγουδιστής, μέλος των Scorpions.
    1965 - Πεθαίνει ο Σόνι Μπόι Ουίλιαμσον, Αμερικανός μπλουζ μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής.
    1970 - Πεθαίνει ο Νίκος Καχτίτσης, Πατρινός λογοτέχνης.
    1973 - Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2