Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Το οικολογικό παλάτι της Gisele στο LA

Το οικολογικό παλάτι της Gisele στο LA

Το διάσημο τοπ μόντελ Gisele Bundchen και ο σύζυγός της Tom Brady, άνοιξαν τις πόρτες του οικολογικού σπιτιού τους αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, για πρώτη φορά στο περιοδικό Architectural Digest και επέτρεψαν στο φωτογραφικό φακό να μπει στο εσωτερικό του παλατιού τους.

 
Η αγάπη της Ζιζέλ για τη φύση είναι γνωστή, γι' αυτό επέλεξε τους λόφους του Λος Άντζελες,  περιοχή μακριά από το θόρυβο και τη φασαρία της πόλης, για να ζήσει με την οικογένειά της.
Η έπαυλη είναι κατασκευασμένη με οικολογικά, ανακυκλώσιμα υλικά, τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και διαθέτει μεταξύ άλλων 5 master κρεβατοκάμαρες, 6 γκαράζ, μια τεράστια πισίνα με spa, κελάρι για τα κρασιά, δωμάτιο γκαρνταρόμπα κι επαγγελματικό γυμναστήριο.
"Η ευφυΐα ανθεί μόνο στις περιόδους που η πίστη εξασθενεί."

Emile M. Cioran, 1911-1995, Γαλλορουμάνος φιλόσοφος

  • 1793 - Η γιρονδίνη Σαρλότ Κορντέ δολοφονεί τον Ζαν Πωλ Μαρά, σημαντική μορφή της Γαλλικής Επανάστασης.
    1878 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Βερολίνου: η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία αποκόπτονται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μεταξύ Αγγλίας, Γερμανίας, Αυστρίας, Ρωσίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Τουρκίας υπογράφεται στο Βερολίνο η Βερολίνειος Συνθήκη, με την οποία ανατρέπεται η Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου του 1878, που προέβλεπε τη δημιουργία Μεγάλης Βουλγαρίας.
    1908 - Για πρώτη φορά παραχωρείται το δικαίωμα συμμετοχής σε γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    1943 - Το Σύνταγμα Βάλτου των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ αρχίζει 8ήμερο αγώνα κατά της ιταλικής Μεραρχίας Μπρενερού στο Μακρυνόρος και της προκαλεί σοβαρές απώλειες. Η Μεραρχία αυτή κατευθυνόταν διά της Ηπείρου και Αλβανίας προς τη Σικελία, για να ενισχύσει τις εκεί δυνάμεις του άξονα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2