Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Ένα εντυπωσιακό εξοχικό στη Ν. Ισπανία

Ένα εντυπωσιακό εξοχικό στη Ν. Ισπανία


Αυτό το υπέροχο εξοχικό βρίσκεται στη Νότια Ισπανία κοντά στο χωριό Gaucín και ήταν αγροτική κατοικία, που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Περιβάλλεται από ένα έντονα μεσογειακό τοπίο με βελανιδιές, ελιές, χαρουπιές και καστανιές, με εκπληκτική θέα στην Serrania de Ronda, ένα βήμα από τις παραλίες της Μάλαγα και του Κάντιθ.

 


Το οίκημα ανακαινισμένο με παραδοσιακές τεχνικές, με φυσικά υλικά και έπιπλα αντίκες ακολουθεί πιστά την τοπική αρχιτεκτονική. 
Και το εσωτερικό αποπνέει ζεστασιά και ηρεμία: Ο χώρος φωτεινός και ζωντανός με τη γήινη χρωματική παλέτα και το γαλάζιο να επικρατεί,  ότι πρέπει για να δώσει έντονα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Τα απαραίτητα φρέσκα λουλούδια συμπληρώνουν ιδανικά τη διακόσμηση του σπιτιού.

images: el mueble
"Υπερβολή είναι μια αλήθεια που έχασε την ψυχραιμία της."

Χαλίλ Γκιμπράν

  • 1944 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Απόβαση της Νορμανδίας, η μεγαλύτερη αμφίβια επίθεση της ιστορίας, ξεκινά με απόβαση συμμαχικών δυνάμεων σε παραλίες της Νορμανδίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2