Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbooks

Τα Νανάκια και η πριγκίπισσα Αϋπνία

Τα Νανάκια και η πριγκίπισσα Αϋπνία

Ένα παιδικό βιβλίο η πρότασή μας για σήμερα!

Πρόκειται για το καινούργιο βιβλίο της συγγραφέως Μπήλης Στεφανή που  ασχολείται με τη συμπεριφορά και τις ανθρώπινες σχέσεις. 


Η ηρωίδα της ιστορίας, η ιδιότροπη πριγκίπισσα Αϋπνία, αποφασίζει να εξαφανίσει τα Νανάκια, τα οποία κάθε βράδυ, χρόνια τώρα,  κοιμίζουν τα παιδιά τραγουδώντας τους το μαγικό νανούρισμα «Νάνι-Νάνι». Στην προσπάθειά της όμως, να εξαφανίσει τα μαγικά αυτά πλάσματα –και μέσα από συνεχείς ανατροπές–, θα αποκαλυφθεί ο πραγματικός της εαυτός και οι αληθινοί της φόβοι.  Μια ονειρική ιστορία, που μιλά για την αποδέσμευση του ενήλικα από τα φαντάσματα του παρελθόντος, τη σχέση  του με τους γονείς, αλλά και τη δύναμη  να λέει κάποιος «όχι»,  χωρίς να αφήνει τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή και την τύχη του. 


Την εικονογράφηση της ιστορίας υπογράφει με τους μαγικούς της μαρκαδόρους, η ταλαντούχα Ναταλία Καπατσούλια

Το βιβλίο της Μπήλης, θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο Ευρυπίδης στη Στοά στο Χαλάνδρι, το Σάββατο στις 23 Νοεμβρίου.


"Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προχωρήσεις μπροστά, αλλά μόνο ένας τρόπος για να μείνεις ακίνητος."

Φραγκλίνος Ρούζβελτ, 1882-1945, Αμερικανός πρόεδρος [1936-1945]

  • 1600 - Ο φιλόσοφος Τζορντάνο Μπρούνο γνωστός ως υποστηρικτής του ηλιοκεντρισμού καίγεται ως αιρετικός από την Ιερά Εξέταση της Ρώμης.
    1904 - Η όπερα Μαντάμα Μπατερφλάι του Τζάκομο Πουτσίνι κάνει πρεμιέρα στη Σκάλα του Μιλάνου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY