Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Babor Ask for more

Babor Ask for more

Σ΄ένα διαφορετικό beauty launch, beauty editors και influencers συναντήθηκαν στο lounge του Aegeo Spa του Electra Metropolis Hotel για να γνωρίσουν την παντοδυναμία των Ampoule Concentrates της γερμανικής εταιρείας BABOR.

Μαρίνα Θεοτοκάτου, Senior Trainer, Ισαβέλλα Κολιού, Marketing Manager, Nadya Badr, Assistant Manager, Σταύρος Καλιεντζίδης, General Manager της BABOR Cosmetics Hellas

Την παρουσίαση, άνοιξε η Nadya Badr, Assistant Manager της BABOR Cosmetics Hellas που εξήγησε τι μπορεί να κάνει η BABOR για τις γυναίκες. Η Μαρίνα Θεοτοκάτου, Senior Trainer της εταιρείας μίλησε για το απόλυτο επίτευγμα της BABOR, τις Ampoule Concentrates, που περιέχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών και αλλάζουν τον τρόπο που περιποιούμαστε το δέρμα μας, ενώ η marketing manager Ισαβέλλα Κολιού παρουσίασε την αναγκαιότητα του Ask for more στη ζωή μας και σύστησε τη Ράνια Θρασκιά, τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που έκανε στροφή στην καριέρα της, ζήτησε περισσότερα από τον εαυτό της και ξεκίνησε από το μηδέν για να διαγράψει μία νέα πορεία στην επιστήμη της συμβουλευτικής ψυχολογίας. 

Η Ράνια Θρασκιά ανέλαβε να εξηγήσει τον τρόπο που η περιποίηση της εμφάνισής μας αλλάζει τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Όταν αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας, τότε θα μπορέσουν να μας αγαπήσουν και οι άλλοι.

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Managing Director της Outstand Communications, Ράνια Θρασκιά, Ευφροσύνη Πολυζώη, Άννα Μαρία Παπίρη

Πάτια Ιορδανίδου, Ελένη Στασινοπούλου

Ευφροσύνη Πολυζώη

Ελένη Στασινοπούλου, Αννούσα Μελά

Κατερίνα Μαντά, Άννα Μαρία Παπίρη, Αντωνία Θωμοπούλου, Φιλιώ Μέτση, Ελένη Στασινοπούλου, Τίνα Σβίγκου

Τι μπορεί να κάνει η BABOR για την ομορφιά μας

Για την BABOR, η ομορφιά ήταν πάντα μία πολύ προσωπική υπόθεση. Για περισσότερο από 60 χρόνια, σχεδιάζει εξατομικευμένες, επιστημονικά κατοχυρωμένες συνθέσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πιο πολύπλοκων δερμάτων και πετυχαίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το πείραμα της κοσμετολογίας που ξεκίνησε το 1956 με το πρωτοποριακό HY-OL cleanser είναι σήμερα ένα ισχυρό brand επαγγελματικών, προηγμένων καλλυντικών ακριβείας που κατανοούν και ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.


 
Το πιο κοσμητολογικά σημαντικό επίτευγμα της BABOR είναι οι Ampoule Concentrates, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθούν ορατές και μακροχρόνιες βελτιώσεις στο δέρμα. Δεκατέσσερα διαφορετικά ενεργά διαλύματα συνδυάζουν την παράδοση και την καινοτομία όπως κανένα άλλο προϊόν ομορφιάς. Τα επιλεγμένα δραστικά συστατικά είναι προσεκτικά συνδυασμένα μέχρι το τελευταίο milligram και σφραγισμένα σε γυάλινο φιαλίδιο ώστε να αποκαλύπτουν την ομορφιά πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό.

Κάθε χρόνο 17 εκατομμύρια αμπούλες BABOR φεύγουν από τα κεντρικά της εταιρείας στο Aachen για να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Αυτό δίνει στην εταιρεία ηγετική θέση στην παραγωγή αμπουλών. Η σειρά αποτελείται από 14 μοναδικές, υψηλής συμπύκνωσης συνθέσεις που στοχεύουν με ακρίβεια όλα τα προβλήματα ομορφιάς ώστε να τελειοποιήσουν κάθε πρόσωπο. Κάθε κασετίνα περιέχει 7 αμπούλες, μία για κάθε μέρα της εβδομάδας.

 

"Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται."

B.F. Skinner, 1904-1990, Αμερικανός ψυχολόγος

 • 1726 - Ιδρύεται το Ανώτατο Μυστικό Συμβούλιο στη Ρωσία.
  1846 - Εγκαθίσταται επίσημα στο Ώστιν η κυβέρνηση της νεοσυσταθείσας πολιτείας του Τέξας. Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Τέξας παραχωρεί επίσημα την εξουσία της στην κυβέρνηση της πολιτείας του Τέξας μετά την προσάρτηση του Τέξας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
  1878 - Ο Τόμας Έντισον λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον φωνογράφο.
  1884 - Περισσότεροι από 60 ανεμοστρόβιλοι χτυπούν τις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.
  1915 - Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: αρχίζει η πρώτη ναυτική επίθεση στα Δαρδανέλλια όταν μία ισχυρή αγγλο-γαλλική δύναμη βομβαρδίζει το οθωμανικό πυροβολικό κατά μήκος της ακτής της Καλλίπολης.
  1936 - Υπογράφεται το Σύμφωνο Σοφούλη-Σκλάβαινα μεταξύ των κόμματος των φιλελεύθερων και των κομμουνιστών του Παλαϊκού Μετώπο.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: σχεδόν 250 ιαπωνικά πολεμικά αεροπλάνα επιτίθενται στο Ντάργουιν, στη βόρεια Αυστραλία.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Φραγκλίνος Ρούζβελτ υπογράφει το εκτελεστικό διάταγμα 9066, επιτρέποντας στους Αμερικανούς στρατιωτικούς να μεταφέρουν Ιάπωνες Αμερικανούς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
  1945 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Μάχη της Ίβο Τζίμα. Περίπου 30.000 Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάζονται στην Ίβο Τζίμα.
  1959 – Το Ηνωμένο Βασίλειο χορηγεί στην Κύπρο ανεξαρτησία, η οποία θα ανακηρυχθεί επισήμως στις 16 Αυγούστου του 1960.
  1976 - Ο Τζέραλντ Φορντ ανακαλεί το εκτελεστικό διάταγμα 9066 που οδήγησε στη μετεγκατάσταση των Ιαπώνων Αμερικών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

© 2002-2020 MEDIA2DAY