Εορταστικές προτάσεις από τους Viktor & Rolf

Αντλώντας έμπνευση από την ανατρεπτική, θεατρική και couture διάθεση τους, οι Viktor & Rolf ξαφνιάζουν και σκορπίζουν τη χαρά για άλλη μια φορά. Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα του 2017 με έμπνευση από τον μαγικό τους κόσμο, πειραματίζονται με το βίντεο της καμπάνιας, σχεδιάζουν εορταστικές συσκευασίες των εμβληματικών τους αρωμάτων, κι όλα αυτά υπό το φως των κεριών.
Εορταστικές προτάσεις από τους Viktor & Rolf

Αντλώντας έμπνευση από την ανατρεπτική,  θεατρική και couture διάθεση τους, οι Viktor & Rolf ξαφνιάζουν και σκορπίζουν τη χαρά για άλλη μια φορά. Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα του 2017  με έμπνευση από τον μαγικό τους κόσμο, πειραματίζονται με το βίντεο της καμπάνιας, σχεδιάζουν εορταστικές  συσκευασίες των εμβληματικών τους αρωμάτων,  κι όλα αυτά υπό το φως των κεριών.





Με έμπνευση τις Haute Couture δημιουργίες τους, φέτος, ένα τεράστιο μεταλλιζέ τριαντάφυλλο έρχεται να διακοσμήσει με την απαστράπτουσα λάμψη του το κλασσικό μπουκάλι του Flowerbomb. Το εξωπραγματικό άνθος ενσαρκώνει όλες τις εθιστικές λουλουδάτες νότες αυτού του αρωματικού ελιξιρίου, που έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει το αρνητικό σε θετικό.

Για την απόλυτη χριστουγεννιάτικη λάμψη, το Bonbon αντανακλά τη γιορτινή ατμόσφαιρα, στολισμένο με έναν αστραφτερό φιόγκο από παγιέτες, σε αρμονία με το υπέροχο μπουκάλι του, σκαλισμένο σε σχήμα φιόγκου. Το Bonbon, το διαχρονικά εντυπωσιακό, άκρως απολαυστικό άρωμα, αντικατοπτρίζει με τον πιο ιδανικό τρόπο όλη τη γλυκύτητα της γιορτινής αυτής εποχής.



Οι Viktor & Rolf σχεδίασαν πολυτελή coffrets, για όλα τα εμβληματικά αρώματά τους, μεταμορφώνοντάς τα στο πιο μαγικό δώρο. Για μια αρωματική εμπειρία με μεγάλη διάρκεια, κάθε coffret συνδυάζει το πρωτότυπο άρωμα με την αντίστοιχη λοσιόν σώματος & το αντίστοιχο αφρόλουτρο. Μπορείτε να επιλέξετε το Flowerbomb, το Bonbon ή το Spicebomb.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v