Δαμάστε» τα κύματα των μαλλιών σας με Saryna Key

Κυματιστά υγιή μαλλιά με τη νέα σειρά curl control!
Δαμάστε» τα κύματα των μαλλιών σας με Saryna Key

Το “θαυματουργό βούτυρο” shea butter που θεραπεύει τα μαλλιά και τους αλλάζει όψη σε λίγες μόνο μέρες έρχεται τώρα για να αναδείξει τη μπούκλα των σγουρών κυματιστών μαλλιών.

Με την υπογραφή του Mike Sabag που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το Saryna Key χρησιμοποιώντας τον ευεργετικό καρπό shea, η νέα σειρά Curl Control θα γίνει σύμμαχος κάθε γυναίκας που θέλει να απολαμβάνει «ζωντανές», «πειθαρχημένες» χωρίς αντιαισθητικό φριζάρισμα μπούκλες.



Μετά τις επιτυχημένες σειρές Damage Repair και Volume Lift, η νέα σειρά Curl Control της Saryna Key έρχεται για να δώσει λύση στις πολλές και διαφορετικές ανάγκες κάθε γυναίκας που αγαπά το σγουρό κυματιστό look με απαλή υφή.

Με μια σειρά από θρεπτικά για την τρίχα συστατικά, βιταμίνες Α, Ε, F, προβιταμίνη Β5, αμινοξέα, φυσική κερατίνη, βαμβάκι, πρωτεΐνες μεταξιού και σπόρους μήλου, η σειρά curl control ενυδατώνει και διατηρεί τη ζωντάνια της μπούκλας ενώ παράλληλα διεισδύει στο στέλεχος της τρίχας και τη θεραπεύει. Προσφέρει ενυδάτωση και απαλή υφή και φροντίζει τα μαλλιά για να έχουν λαμπερή μεταξένια όψη.



Με μια ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει shea butter, shea oil, shea shampoo, shea conditioner, shea oil–gloss spray αλλά και 3 διαφορετικές εκδοχές shea cream που έχουν στόχο να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη των σγουρών μαλλιών, η νέα σειρά curl control της Saryna Key υπόσχεται εύπλαστες, καλοσχηματισμένες, απαλές με όγκο μπούκλες ενώ παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει και καταπολεμά την ψαλίδα.



Με την νέα σειρά curl control ο έλεγχος της μπούκλας σας περνάει πλέον στα δικά σας χέρια.
Απολαύστε δυνατά, ενυδατωμένα λαμπερά μαλλιά με Saryna Key και αποχαιρετήστε τις ταλαιπωρημένες και αφυδατωμένες μπούκλες.



Και η τρίτη συλλογή της σειράς Shea Butter, βρίσκεται ήδη στα ράφια των κομμωτηρίων από την Ελληνική εταιρεία Hairpro που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων κομμωτικής.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v