Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Andras Care

Andras Care

Αντλώντας έμπνευση από τα εμβληματικά αρρενωπά πρότυπα της Αρχαίας Ελλάδας, η Andras Care αξιοποιεί τις πρακτικές του παρελθόντος για το σύγχρονο πλέον άντρα.

Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2020 με σκοπό να εξαλείψει κάθε προκατάληψη αναφορικά με την αντρική περιποίηση, παρέχοντας στους άντρες  μία limited σειρά προϊόντων, εύκολων προς τη χρήση και ισχυρά αποτελεσματικών. Ανεκτίμητη είναι η συμβολή αναγνωρισμένων χειρουργών αισθητικής ιατρικής, αλλά και δερματολόγων, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία εξέλιξης και βελτιστοποίησης των προϊόντων, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία και τη σωστή όψη της αντρικής επιδερμίδας.Η πρωτοπορία των προϊόντων της Andras Care έγκειται και στο γεγονός της αξιοποίησης της φαρμακευτικής κάνναβης b(CBD, η οποία ως συστατικό – κλειδί παρέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βοηθάνε στην διατήρηση αλλά και την ενδυνάμωση του δέρματος και της τρίχας.

Τα προϊόντα andras είναι vegan, δεν χρησιμοποιούνται σε πειράματα με ζώα, εκπληρώνοντας  τα κριτήρια του οργανισμού "Leaping Bunny", σέβονται τους κανόνες της ηθικής και της βιωσιμότητας κατά τη διαδικασία παραγωγής τους αποτελώντας μια εξ ολοκλήρου ελληνική επένδυση στην ίδια τη χώρα που γέννησε το φως.


Η Andras Care έχει ξεκινήσει με 7 διαφορετικά προϊόντα, τα οποία παρέχουν βοήθεια στο δέρμα και στην τρίχα του άντρα. 
Για το δέρμα έχουμε 5 προϊόντα: 
Tην All Day Cream, την Eye Cream, το Face Wash, το Anti-Spot Lotion και το After Shave lotion και δύο προϊόντα περιποίησης της τρίχας το Shampoo Against Hair Loss και το Beard Oil 

Όλα  τα προϊόντα περιέχουν το συστατικό «κλειδί», την φαρμακευτική κάνναβη, το οποίο είναι και το κύριο στοιχείο της εταιρείας και της ιδέας. Τα 7 προϊόντα είναι απλά και εύκολα στην χρήση, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην κατάργηση οποιοδήποτε ταμπού   που μπορεί να υπάρχει στην αντρική φροντίδα. Premium προιόντα σε προσιτές τιμές. 


 
Ο δημιουργός του brand Θεοφάνης Βουκίδης μας αναφέρει:
"Ήθελα να δημιουργήσω κάτι το οποίο να  μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους άντρες, να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να παράγεται στην Ελλάδα". Έτσι γεννήθηκε η Andras Care. "Το να καταλήξω επίσης σε 7 προϊόντα ήταν αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο. Αρχικά υπήρξε η ιδέα του να ξεκινήσω με περισσότερους κωδικούς, αλλά κατέληξα στα συγκεκριμένα προϊόντα έτσι ώστε να διευκολύνω  περισσότερους  άντρες να αποκτήσουν καινούριες συνήθειες στην περιποίηση δέρματος και μαλλιών. Στο μέλλον λοιπόν, θα εμπλουτίσω με περισσότερους κωδικούς την γκάμα των προϊόντων μας.  

Ο σχεδιασμός του προϊόντος επίσης μου πήρε πολύ χρόνο. Τα χρώματα του κάθε κωδικού τα διάλεξα ύστερα από αρκετή μέριμνα και αφού μίλησα με άντρες,  αλλά κυρίως με γυναίκες για τη γνώμη τους. Καθώς είναι αυτές που συνήθως επιλέγουν  για τους συζύγους/συντρόφους/φίλους τα προϊόντα περιποίησής τους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ όμορφο και με χαροποιεί ιδιαιτέρως!  Η καινοτομία και τα νέα προϊόντα είναι κάτι το οποίο είναι ραμμένο μέσα στο DNA της εταιρείας και το δικό μου! Το 2021 θα είναι μια μεγάλη χρονιά, με νέα προϊόντα και νέες ενέργειες, γι’ αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την Andras Care!"


SPONSORED LINKS

"Το να πιστεύεις στην πρόοδο δεν σημαίνει ότι πιστεύεις ότι έχει γίνει πρόοδος."

Φραντς Κάφκα, Τσέχος συγγραφέας

  • 1944 - Διενεργείται στο αμερικανικό πανεπιστήμιο "Τζονς Χόπκινς" η πρώτη επέμβαση ανοιχτή καρδιάς.
    1945 - Η Γιουγκοσλαβία γίνεται ενιαίο κράτος.
    1995 - Ο Κουβανός Πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κίνα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v