Η FENTY SKIN σειρά περιποίησης αποκλειστικά στα SEPHORA

To FENTY SKIN, το νέο skincare brand από την Rihanna έφτασε αποκλειστικά στα Sephora! Μια νέα skincare σειρά που αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην περιποίηση της επιδερμίδας παρουσιάζοντας απλά, εύκολα και αποτελεσματικά προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας!
Η FENTY SKIN σειρά περιποίησης αποκλειστικά στα SEPHORA

To FENTY SKIN, το νέο skincare brand από την Rihanna έφτασε αποκλειστικά στα Sephora! Μια νέα skincare σειρά που αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην περιποίηση της επιδερμίδας παρουσιάζοντας απλά, εύκολα και αποτελεσματικά προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας!

Σχεδιασμένα να προετοιμάσουν την επιδερμίδα και να συμπληρώσουν τη σειρά Fenty Beauty makeup, τα προϊόντα Fenty skin έχουν τεσταριστεί για να εφαρμόζονται σε κάθε τύπο και τόνο επιδερμίδας. Με συνθέσεις προϊόντων vegan και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.



Με έμπνευση το παγκόσμιο lifestyle, η Rihanna ενώνει καλλυντικά συστατικά από όλο τον κόσμο με τα πιο αποτελεσματικά συστατικά περιποίησης προσώπου όπως το υαλουρονικό οξύ και την νιασιναμίδη με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Απαλές υφές και μυρωδιές εμπνευσμένες από τα συστατικά κάθε προϊόντος. Σε συσκευασίες eco friendly, με ανακυκλώσιμα υλικά και refillable. Μέσω της νέας σειράς περιποίησης προσώπου  Fenty Skin, η Rihanna μοιράζεται την δική της ρουτίνα περιποίησης, επιτυγχάνοντας λάμψη και υγιή επιδερμίδα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και νύχτας..   

Τα προϊόντα FENTY SKIN:

TOTAL CLEANS’R REMOVE-IT-ALL CLEANSER
Μakeup remover and καθαριστικό ( σε 1 συσκευασία) με κρεμώδη υφή για να απομακρύνει λιπαρότητα και να προσφέρει βαθύ καθαρισμό χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.



FAT WATER PORE-REFINING TONER SERUM 
Το ΝΕΟ toner-serum το οποίο ενυδατώνει βαθιά τους πόρους, βελτιώνει την όψη των μαύρων πόρων, δίνοντας διακριτική λάμψη και ιδιαίτερα απαλή υφή στην επιδερμίδα .



HYDRA VIZOR INVISIBLE MOISTURIZER BROAD SPECTRUM SPF30 SUNSCREEN
Ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας με πολύ ελαφριά υφή, oil-free για κάθε τύπο επιδερμίδας. Καταπολεμάει την αφυδάτωση, την δυσχρωμία και τα μαύρα στίγματα και είναι ιδανική βάση για το makeup – η συσκευασία της είναι refillable.



INSTANT RESET OVERNIGHT RECOVERY GEL-CREAM
Πλούσια σε υφή η κρέμα νύχτας, ενυδατώνει βαθιά, απαλύνοντας την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αποκαλύπτοντας μια ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα το πρωί. Η συσκευασία της είναι refillable.

FENTY SKIN START’R SET 
Ένα σετ που αποτελείται από το Total Cleanser, Fat Water, and Hydra Vizor σε mini sizes.

 

Τα νέα λανσαρίσματα όμως για τη νέα χρονιά δε σταματάνε εδώ… Η αγαπημένη μας Rihanna και η Fenty Beauty μας παρουσιάζουν το νέο Pro Filt'r Soft Matte Powder Foundation!

Το foundation που άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού κυκλοφορεί πλέον σε μορφή ανάλαφρης πούδρας μακράς διάρκειας, που χαρίζει διακριτική έως πλήρη κάλυψη και φυσικό ματ τελείωμα σε 50 αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος. Είναι γρήγορο και εύχρηστο και χαρίζει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.



Η Rihanna αγαπά την αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς πόρους, αλλά δεν μπορούσε να βρει την ιδανική πούδρα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της. Επί 3 χρόνια τελειοποιούσε αυτή τη σύνθεση, και σήμερα μας παρουσιάζει την απόλυτη πούδρα που χαρίζει μοναδικά φυσικό αποτέλεσμα και αγκαλιάζει κάθε τύπο και απόχρωση επιδερμίδας. Είναι το ιδανικό προϊόν κάλυψης και το έχει πάντοτε μαζί της όπου κι αν πηγαίνει.



Έχει μακρά διάρκεια, ανάλαφρη υφή και δεν δημιουργεί γυαλάδα
Εμπεριέχει το σύμπλεγμα Blur Filt’r για άψογο τελείωμα
Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία και δεν σπάει
Προσαρμόσιμη και ανάλαφρη σύνθεση για πλήρη κάλυψη, που συνδυάζεται τέλεια με άλλα προϊόντα
Δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές, δεν φράσσει τους πόρους και δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα
Μειώνει την εμφάνιση της γυαλάδας
Κομψή συσκευασία που χωράει στην παλάμη σας.



ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προετοιμασία: Πριν εφαρμόσετε το powder foundation, φροντίστε να ενυδατώσετε το δέρμα σας με το προϊόν αντηλιακής προστασίας Fenty Skin Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen.
1. Μετά την ενυδάτωση, εφαρμόστε το αγαπημένο σας Pro Filt’r primer και προετοιμαστείτε για άψογο αποτέλεσμα.
2. Για πλήρη κάλυψη, χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Για πιο ανάλαφρη, προσαρμόσιμη κάλυψη, χρησιμοποιήστε το Powder Puff Setting Brush 170 (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να επιτύχετε την επιθυμητή κάλυψη. Όσο πιο αραιό το πινέλο, τόσο πιο ανοιχτόχρωμη η κάλυψη.

Καν’ το όπως η Rihanna: Απλώστε το πάνω από το υγρό Pro Filt’r για καλύτερη κάλυψη όπου κι αν βρίσκεστε.


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v