Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Parfum de Voyage από την diptyque

Parfum de Voyage από την diptyque

Για την diptyque το άρωμα είναι τέχνη και η τέχνη είναι ένα ταξίδι. Για τα ταξίδια κάθε είδους, η diptyque οραματίστηκε ένα αντικείμενο νομαδικό, ευωδιαστό, που να δίνει έμπνευση.Το μπουκάλι αυτό είναι ένας ταξιδιώτης, αλλά συνάμα είναι και πολλά περισσότερα. Είναι ένα πολύτιμο αξεσουάρ, κάτι που το κουβαλάς παντού μαζί σου, κάθε μέρα, ένα αντικείμενο που γλιστρά στην τσάντα, στην τσέπη του παλτό, στη βαλίτσα ή όπου αλλού επιθυμείτε. Είναι ένας ιδανικός σύντροφος, ένα φυλαχτό που μπορείτε να το γεμίζετε ξανά και ξανά. Κάτι που βρίσκεται πάντα εκεί, κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να αρωματιστείτε.Αυτά τα travel sprays μοιάζουν με οσφρητικούς προορισμούς και έχουν σημείο αναφοράς τέσσερα εμβληματικά eaux de toilettes του Οίκου: Do Son, Philosykos, Eau Rose, Eau des Sens.

Χάρη σε ένα πατενταρισμένο σύστημα, όταν το travel spray σας τελειώσει, η καθαρή και ασφαλής μεταφορά του αρώματος από το κλασικό μπουκάλι του αρώματός σας στο travel spray είναι εγγυημένη. Απλά, «κουμπώνετε» το στόμιο του travel spray στην ειδική αντλία του κλασικού μπουκαλιού (50, 75 ή 100ml), μετά πιέζετε ελαφρά προς τα κάτω και το άρωμα θα μεταφερθεί ως δια μαγείας στο travel spray.Τα travel sprays μπορούν να εξατομικευθούν με τη βοήθεια 72 κομματιών που περιλαμβάνουν - γράμματα, αριθμούς και ένα αστέρι. Χρησιμοποιώντας τα, μπορείτε να μεταμορφώσετε το spray σας σε ένα αντικείμενο που θα αντανακλά την προσωπική σας ταυτότητα.  Ο μαύρος γραφικός κύλινδρος γίνεται το μέσο πάνω στο οποίο μπορείτε να παίξετε με τις λέξεις, με το χρόνο, με το οικείο και το απόμακρο, ώστε να εφεύρετε μια μοντέρνα τυπογραφική εικόνα που θα είναι απόλυτα δική σας.Τα προϊόντα diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.atticadps.gr και στο Hondos Center Γλυφάδα.

 

SPONSORED LINKS

"Μην τον φοβάσαι τον πλούσιο. Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι."

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

 • 1774 - Πεθαίνει ο Λουδοβίκος ΙΕ', βασιλιάς της Γαλλίας.
  1878 - Γεννιέται ο Κωνσταντίνος Παρθένης, Έλληνας ζωγράφος.
  1905 - Γεννιέται ο Μάρκος Βαμβακάρης, στιχουργός και τραγουδιστής.
  1925 - Η Κύπρος ανακηρύσσεται από την Αγγλία αποικία του Βρετανικού Στέμματος.
  1940 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ναζιστική Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.
  1977 - Πεθαίνει η Τζόαν Κρόφορντ, Αμερικανίδα ηθοποιός.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v