Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

PROFHILO®: Η Νέα Ανακάλυψη στην Αισθητική Ιατρική

 PROFHILO®: Η Νέα Ανακάλυψη στην Αισθητική Ιατρική

Profhilo Haenkenium®: Η επιστημονική λύση για σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα

Πρόκειται για μια ανακάλυψη με βάση το υαλουρονικό οξύ, η οποία στοχεύει άμεσα στην αναμόρφωση του δέρματος και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Το brand διατίθεται -σήμερα- σε 60 χώρες, μετράει περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες θεραπείες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τις χρονιές 2016 και 2018 κέρδισε διεθνείς διακρίσεις ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

Το πέρασμα του χρόνου, οι επιπτώσεις της ορμονικής γήρανσης, η ηλιακή ακτινοβολία, όπως επίσης η ελλιπής διατροφή σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, αλλά και οι αυξομειώσεις του βάρους έχουν σαν αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος και την έλλειψη τόνωσης στο πρόσωπο, τον λαιμό αλλά και σε περιοχές στο σώμα, όπως είναι οι βραχίονες, η κοιλιά κλπ.
Διάφορες, μη επεμβατικές θεραπείες περιορίζουν το πρόβλημα, χωρίς -όμως- να δίνουν απόλυτα, ουσιαστική λύση. Σήμερα, η πλέον επιτυχημένη αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων στον χώρο της αισθητικής ιατρικής έρχεται μέσα από μία νέα θεραπεία, το PROFHILO®, που συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα και άμεσο αποτέλεσμα.
Το PROFHILO® είναι ένα πολυβραβευμένο, εύκολα διαχειρίσιμο, αποστειρωμένο εμφύτευμα μαλακών ιστών για ενδοδερμική χρήση, που παρεμποδίζει τη γήρανση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος με τη βοήθεια της βιοανάπλασης ή της άμεσης επίδρασης στο δέρμα, που παρουσιάζει έλλειψη τόνωσης. Με λίγα λόγια, είναι η καινούρια ανακάλυψη στην αισθητική ιατρική. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης. Στην πραγματικότητα, η βιο-αναδιαμόρφωση είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στην αντιγήρανση, η οποία αντιμετωπίζει τη χαλάρωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο και σε περιοχές, που παραδοσιακά θεραπεύονται δύσκολα, όπως ο λαιμός, τα χέρια και οι βραχίονες.
Ένα εξαιρετικά ισχυρό πλεονέκτημα του PROFHILO® είναι το γεγονός πως διαθέτει μη επεμβατικό χαρακτήρα. Μια ειδικά ανεπτυγμένη τεχνική χορήγησης μειώνει τον πόνο, τον χρόνο ανάρρωσης και τον αριθμό των συνεδριών, καθιστώντας τη διαδικασία εφαρμογής του εύκολη και άνετη. Τα αποτελέσματα -μάλιστα- είναι ορατά μετά από δύο -μόνο- εφαρμογές.
 
Profhilo Haenkenium®: Η επιστημονική λύση για σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα
 
Η φροντίδα όνειρο η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το PROFHILO® για να ενισχύσει το αποτέλεσμα ή ακόμη και μόνη της στη καθημερινή ρουτίνα νεότητας με άμεσο και μετρήσιμο αποτέλεσμα στην ποιότητα και την υφή της επιδερμίδας.

Η αντιοξειδωτική κρέμα Profhilo Haenkenium® βασίζεται στην συνεργιστική δράση δύο διαφορετικών μοριακών βαρών υαλουρονικού οξέος (υαλουρονικό νάτριο) και του εκχυλίσματος φασκόμηλου HAENKENIUM. Συμβάλει στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας, στην εξάλειψη του ερεθισμού και της ερυθρότητας ενώ παράλληλα ελέγχει και καταπραΰνει τις αντιδράσεις του ευαίσθητου δέρματος.
 
Αποτελέσματα:
Σε δύο μόλις εβδομάδες συστηματικής εφαρμογής της Profhilo Haenkenium®:
- αυξάνεται κατά 40% η φυσική αντιοξειδωτική δράση των κυττάρων και μειώνονται τα σημάδια της φωτογήρανσης που προκαλούνται εξ αιτίας του οξειδωτικού στρες.
-επιτυγχάνεται εμφανής και σημαντική αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας
-εμφανίζεται ορατή και μετρήσιμη μείωση του βάθους των ρυτίδων: 10% επιτυγχάνεται στο διάστημα των δύο πρώτων εβδομάδων και κορυφώνεται στο 30% στους επόμενους τρείς μήνες- εφαρμογής.
-μειώνει κατά 50% την ένταση της κυτταρικής γήρανσης, χάρη στο μοναδικό  εκχύλισμα Salvia haenkei το οποίο ελέγχει την εξέλιξη της διαδικασίας της γήρανσης
Η αντιοξειδωτική κρέμα Profhilo Haenkenium® εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Μία λεπτή στρώση είναι αρκετή για να προσφέρει την εξιδεικευμένη δράση ανανέωσης στο δέρμα.
 
 

"Για να σκεφτείς καινούργιες σκέψεις πρέπει να σπάσεις τα κόκαλα στο κεφάλι σου."

Ζαν-Πωλ Σαρτρ

  • 439 - Οι Βάνδαλοι καταλαμβάνουν την Καρχηδόνα στην Βόρεια Αφρική.
    1812 - Ο Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης υποχωρεί από την Μόσχα.
    1935 - Η Κοινωνία των Εθνών επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην φασιστική Ιταλία για την εισβολή της στην Αιθιοπία.
    1960 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν την επιβολή εμπάργκο στην κομμουνιστική Κούβα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2