Sunday in Saint Germain η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Laura Mercier

Η νέα συλλογή της Laura Mercier για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, Sunday in Saint- Germain, σας ταξιδεύει στην πόλη του έρωτα.
Sunday in Saint Germain η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Laura Mercier

Η νέα συλλογή της Laura Mercier για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, Sunday in Saint- Germain, σας ταξιδεύει στην πόλη του έρωτα. Αυτή η γοητευτική συλλογή είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της Laura για το Saint-Germain που θεωρείται το κέντρο των τεχνών, της λογοτεχνίας και της διανόησης. Με έμπνευση μια ζεστή, φωτεινή, ανοιξιάτικη ημέρα στο Saint-Germain, η Laura δημιούργησε μια συλλογή με ό,τι επιτάσσει η εποχή: λαμπερή επιδερμίδα, απαλές, παστέλ αποχρώσεις στα μάτια και πλούσια κρεμώδη χείλη.

Προσφέροντας νέες ρομαντικές αποχρώσεις στα cult favorites της Laura Mercier – το Face Illuminator, το Rouge Essential Silky Crème Lipstick και το Caviar Stick Eye Color – η Sunday in Saint - Germain περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε αυτό το απαράμιλλο “je ne sais quoi” που διακατέχει τη Γαλλική φινέτσα!


Face Illuminator
Η εμβληματική μας πολυχρηστική και πολυδιάστατη highlighting πούδρα, που τώρα κυκλοφορεί σε ένα αποκλειστικό design με ανάγλυφα λουλούδια, χαρίζει φως στο πρόσωπο, στα μάτια και στο ντεκολτέ. Προσαρμόστε το επίπεδο φωτεινότητας που επιθυμείτε για την επιδερμίδα σας, στα σημεία που θέλετε, για μια λάμψη που δείχνει φυσική και ακτινοβολεί παντού. Η μοντέρνα κόμπακτ πούδρα έχει απαλή, κρεμώδη υφή που απλώνεται απαλά και ομοιόμορφα χωρίς ποτέ να ξεφλουδίσει ή να θρυμματιστεί. Είναι διαθέσιμη σε δύο ΝΕΕΣ αποχρώσεις με διάφανο, φωτεινό φινίρισμα, σε περιορισμένη έκδοση


Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick

Στο Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick το έντονο χρώμα γίνεται ένα με την ανάλαφρη πολυτέλεια για να χαρίσει αυτήν την υπέρτατη αίσθηση που δίνει το κραγιόν. Εμποτισμένο με εκχύλισμα φυκιών από τη Μεσόγειο, το κραγιόν αυτό που διατίθεται σε αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης, ενυδατώνει και λειαίνει την όψη της επιδερμίδας των χειλιών, δημιουργώντας έναν τέλειο καμβά για τη βέλτιστη εφαρμογή του χρώματος. Η μεταξένια κρεμώδης φόρμουλα διαρκεί έως και έξι ώρες χωρίς να τρέχει, να ξεφτίζει, να στεγνώνει, να ξεθωριάζει ή να εισχωρεί στις λεπτές γραμμές. Η συλλογή Sunday in Saint - Germain παρουσιάζει τέσσερις αποχρώσεις που προσφέρουν πλήρη κάλυψη, σατινέ τελείωμα 


Caviar Stick Eye Color

Αυτή η εξαιρετικά ευέλικτη σκιά σε στικ προσφέρει εύκολη εφαρμογή, έντονο χρώμα και διάρκεια έως και 12 ώρες. Η κρεμώδης φόρμουλα σας δίνει άνεση χρόνου για να "μουτζουρώσετε", να αναμείξετε, να γεμίσετε ή να τονίσετε, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε εύκολα οποιοδήποτε look. Αποχρώσεις πλούσιες σε χρωστικές, που δεν κάνουν σπασίματα ούτε φεύγουν από τη θέση τους, απλώνονται άψογα στα βλέφαρα και στρώνουν εύκολα πάνω ή κάτω από άλλες σκιές ματιών - ανάμεσά τους και επιλογές σε κόμπακτ ή υγρές φόρμουλες. Η συλλογή Sunday in Saint-Germain παρουσιάζει τέσσερις σκιές που προσφέρουν πλήρη κάλυψη, ιριδίζον τελείωμα.

Για να ολοκληρωθεί το look που προστάζουν οι τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020, η νέα κολεξιόν Sunday in Saint- Germain περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα της Laura Mercier για το πρόσωπο:


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v