Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Ο βρετανικός οίκος Molton Brown στο Hondos Center Κηφισιάς

Ο βρετανικός οίκος Molton Brown στο Hondos Center Κηφισιάς

Ο βρετανικός οίκος αρωμάτων Molton Brown σας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι αρωμάτων και περιποίησης στο νέο corner του, στο πολυκατάστημα Hondos Center στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Κηφισιάς.

Μαρίνα Κουταρέλλη, Μίλτος Καλμαντής

Γεννημένη στη South Molton Street, στο Λονδίνο το 1971, η Molton Brown θεωρείται ως διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο προοδευτικούς αρωματοποιούς, καλλιεργεί την καλλιτεχνική τους ελευθερία με σκοπό να συνθέσουν ιδιαίτερα Eau de Parfum και Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι.

Πάντα έχει, καθώς και θα συνεχίσει να έχει, την  παραγωγή της στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία υψηλής ποιότητας αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών που ενδυναμώνουν την  προσωπικότητά των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

Τζωρτζίνα Καρνέσση, Φαίη Μπέη, Γιώργος Πράσινος

Στο νέο corner, λοιπόν, οι ειδικοί της Molton Brown θα μπορούν να σας προτείνουν πρωτότυπες συλλογές για γυναίκες και άνδρες από αρώματα, αφρόλουτρα, προϊόντα για τα χέρια αλλά και κεριά που ξεχωρίζουν για τα ζωηρά τους χρώματα και τις τολμηρές ευωδιές τους.

Βάσω Κολυδά

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY