Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Γνώρισε τη limited edition essie Valentine’s Day 2020 collection

Γνώρισε τη limited edition essie Valentine’s Day 2020 collection

Tην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνε treat στον εαυτό σου με μερικές από τις πιο γλυκές αποχρώσεις essie.

 

 

Εμπνευσμένες από ένα απολαυστικό κουτί με σοκολατάκια & ένα ρομαντικό ραντεβού, η limited edition essie Valentine’s Day 2020 collection είναι σχεδιασμένη για να σε εκπλήξει με τις πιο δελεαστικές αποχρώσεις.


Η essie valentine’s day 2020 collection, αποτελείται από 6 limited edition αποχρώσεις με ένα ιδιαίτερο & μοναδικό περιτύλιγμα για κάθε απόχρωση.

 

 

Tips

Για ένα σαγηνευτικό mani-pedi, εφάρμοσε ένα essie base coat, όπως το here to stay, άσε το να στεγνώσει και στη συνέχεια εφάρμοσε 2 στρώσεις από την αγαπημένη σου απόχρωση της essie valentine’s day 2020 collection.  Τέλος, δώσε ακόμη περισσότερη λάμψη με ένα essie top
coat, όπως το essie gel setter.

"Μόνο αυτός που δεν τραβάει κουπί έχει χρόνο να ταρακουνήσει τη βάρκα."

Ζαν-Πωλ Σαρτρ, Γάλλος φιλόσοφος

  • 1973 - 3.000 φοιτητές οχυρώνονται στη Νομική Σχολή της Αθήνας και διαδηλώνουν από την ταράτσα του κτιρίου με συνθήματα κατά της χούντας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY