Πώς είναι οι γυναίκες στην σχέση, βάσει ζωδίου

Πώς φέρονται οι γυναίκες στις σχέσεις τους, και τι ρόλο παίζει η αστρολογία σ’ αυτό; Έχουμε όλες τις απαντήσεις!
Πώς είναι οι γυναίκες στην σχέση, βάσει ζωδίου
Έχουμε γράψει για το πώς φέρονται οι άντρες σε μία σχέση, επηρεασμένοι από το ζώδιό τους. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να τραβήξουμε την κουρτίνα και για την γυναικεία πλευρά του πληθυσμού. Ας αποκαλύψουμε μερικά μυστικά…

Κριός
Η γυναίκα Κριός είναι σούπερ ανεξάρτητη και αποφασιστική, και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να της πει τι να κάνει. Βέβαια, ξέροντας αυτό, πρέπει να πούμε ότι είναι και πολύ πιστή σύντροφος, ενώ πάντα είναι πρόθυμη να παλέψει και να δοκιμάσει καινούρια πράγματα για να ανανεώσει την σχέση της.

Ταύρος
Διπλωματικές και ήσυχες οι Ταυρίνες, προτιμούν τις πράξεις από τα λόγια. Μπορεί να μην εκφράζουν την αγάπη τους όλη την ώρα, αλλά δεν πρόκειται να φύγουν από το πλευρό σου, ειδικά όταν τα πράγματα σκουραίνουν.

Δίδυμοι
Η γυναίκα Δίδυμος έχει τεράστια αποθέματα ενθουσιασμού και περιέργειας για την ζωή, και θέλει να ανακαλύψει τα πάντα. Και θα προτιμούσε να τα ανακαλύψει με έναν εξίσου περίεργο και τολμηρό σύντροφο δίπλα της. Επικοινωνιακή όσο λίγοι, δεν πρόκειται να αφήσει τα προβλήματα της σχέσης της χωρίς να τα συζητήσει και να προσπαθήσει να τα λύσει άμεσα.

Καρκίνος
Δεν πρόκειται να κερδίσεις εύκολα την καρδιά της, επειδή είναι πολύ προσεκτική. Στην αρχή, μπορεί να είναι δύσκολο να σου ανοιχτεί και να σε εμπιστευτεί, αλλά μόλις της δείξεις ότι ήρθες για να μείνεις, δεν θα πάψεις να αποτελείς προτεραιότητά της ούτε μια στιγμή.

Λέων
Η γυναίκα Λέων απαιτεί τον σεβασμό των άλλων. Δεν σταματά να εργάζεται για να πετύχει τους στόχους της, δεν χαρίζεται σε κανέναν και θέλει δίπλα της έναν σύντροφο που θα την στηρίζει—και θα την κάνει εξίσου περήφανη με αυτά που επιτυγχάνει.

Παρθένος
Ιδιαίτερα έξυπνη και οξυδερκής, η γυναίκα Παρθένος ξέρει τι χρειάζεται ο σύντροφός της σχεδόν συνέχεια. Είναι ικανή να συνδεθεί εγκεφαλικά με κάποιον που αγαπάει πολύ, και μόλις νιώσει ότι αυτή η σχέση έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι από τα πιο πιστά και σταθερά ζώδια.

Ζυγός
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο ψάχνουν κατά βάση σοβαρές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με τα άτομα που βάζουν στην ζωή τους, και τους αρέσει να το πηγαίνουν αργά.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι από τα πιο γοητευτικά ζώδια, αλλά έχουν πολλά κρυφά επίπεδα που πρέπει να ξετυλίξεις αν θες να είσαι μαζί τους. Η γυναίκα Σκορπιός λατρεύει το σεξ, αλλά περισσότερο από όλα λατρεύει την ήσυχη, ασφαλή κουβέντα μετά το σεξ. Όσο περισσότερο σου ανοίγεται, τόσο περισσότερο σε γουστάρει.

Τοξότης
Η γυναίκα Τοξότης είναι γεμάτη ζωή, κυνηγάει την επιτυχία και την απόλαυση, και – αν της το επιτρέψεις – θα σε πάρει μαζί της σε ένα υπέροχο ταξίδι. Η αυτογνωσία της είναι μεγάλη, και ξέρει πως δεν είναι κι από τους πιο εύκολους ανθρώπους για να χτίσεις ρουτίνα μαζί τους. Αλλά ξέρει και τι έχει να προσφέρει…

Αιγόκερως
Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκπέμπουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ό,τι κι αν κάνουν. Και στις σχέσεις τους έχουν την τάση να έχουν το πάνω χέρι, αλλά όχι με καταπιεστικό τρόπο. Απλώς οποιοσδήποτε έχει κάνει σχέση με μια Αιγόκερω, ξέρει πλέον καλά ότι σε μερικά πράγματα… έχει πάντα δίκιο.

Υδροχόος
Η γυναίκα Υδροχόος είναι πανέξυπνη και αναλυτική, και αυτό την κάνει να χρειάζεται αρκετές φορές λίγο περισσότερο χώρο για να… συζητήσει τα πράγματα με τον εαυτό της. Δεν είναι και από τους πιο συναισθηματικούς ανθρώπους, αλλά δεν πρόκειται να σου αφήσει αμφιβολίες για αυτά που νιώθει, καθώς είναι πάντα πρόθυμη να μιλήσετε, για οτιδήποτε.

Ιχθείς
Ευγενικές, ρομαντικές ψυχές, οι γυναίκες αυτού του ζωδίου έχουν την τάση να βάζουν τις ανάγκες των συντρόφων τους πάνω από τις δικές τους. Είναι από τους πιο υποστηρικτικούς ανθρώπους που μπορείς να έχεις δίπλα σου, και δείχνει την αγάπη της με όποιον τρόπο μπορεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v