Πώς είναι οι άντρες στις σχέσεις τους βάσει του ζωδίου τους

Πώς μπορείς να κατακτήσεις τον κάθε αστερισμό, και τι ακριβώς μπορείς να περιμένεις από μια σχέση μαζί του;
Πώς είναι οι άντρες στις σχέσεις τους βάσει του ζωδίου τους
Λένε πως, παρά τα κοινά στοιχεία που έχουν οι άνθρωποι που ανήκουν στο κάθε ζώδιο, υπάρχουν ορισμένες διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες. Πώς φέρονται στις σχέσεις τους οι άντρες του κάθε ζωδίου, λοιπόν;

Κριός
Ο άντρας Κριός λατρεύει το σεξ, και πολλές από τις σχέσεις του ξεκινούν με βάση το σεξ. Θέλει η σύντροφός του να τον προκαλεί να γίνεται συνέχεια καλύτερος και να ξεπερνά τον εαυτό του. Ίσως τα πιο ταιριαστά ζώδια για το κριάρι είναι οι εξίσου φλογεροί Τοξότες και Λέοντες, ενώ οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι σούπερ ρομαντικοί στις σχέσεις τους, και μπορούν να ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στις γκράντε εκδηλώσεις αγάπης και στις ήσυχες, ζουζουνιάρικες βραδιές στον καναπέ. Επίσης, αν κάνεις σχέση με Ταύρο, ετοιμάσου για πολλά ρομαντικά δείπνα, μιας και το φαγητό είναι από τα αγαπημένα τους πράγματα στον κόσμο. Οι Ταύροι είναι αδερφές-ψυχές με Ιχθείς και Καρκίνους, που θα δουν πάνω τους έναν έμπιστο προστάτη.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δίνουν πολλή σημασία στην εμφάνιση—δεν θα πούμε πως είναι επιφανειακοί, επειδή είναι ταυτόχρονα και οι καλύτεροι συνομιλητές, όμως. Αν μπορέσεις να τον κάνεις να γελάσει, είναι δικός σου. Και αν είσαι Κριός ή Λέοντας, ίσως έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Καρκίνος
Σούπερ ευαίσθητος και περιποιητικός, ο Καρκίνος είναι ίσως το όνειρο της κάθε γυναίκας—τουλάχιστον της κάθε γυναίκας που θέλει στο κοντινό μέλλον οικογένεια. Ψάχνει στην σύντροφό του να είναι εξίσου γλυκιά και τρυφερή με τους άλλους, και μπορεί να βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός Σκορπιού.

Λέων
Τολμηρός, με αυτοπεποίθηση, γενναιόδωρος και πολύ δημιουργικός. Ναι, μπορεί να έχει κρυμμένο μέσα του ένα παιδάκι, αλλά δεν θα το δείξει σε όλους. Ταιριάζει πάρα πολύ με τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς, τον Τοξότη και τον Κριό, και η σχέση τους θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια—με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παρθένος
Ντροπαλός και ήρεμος, ο Παρθένος δεν θα νιώσει έλξη για άτομα που θα του κάνουν κακή πρώτη εντύπωση. Πρέπει να τον πλησιάσεις πολύ προσεκτικά και να του δείξεις πως μπορεί να σε εμπιστευθεί. Οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι είναι τέλεια ζευγαρώματα για την πιο low profile φύση του.

Ζυγός
Οι Ζυγοί μπορούν να γίνουν πολύ ρομαντικοί, και θα σε συναρπάσουν από την πρώτη στιγμή. Δίνουν έμφαση στην καλή συμπεριφορά και απεχθάνονται τους αγενείς ανθρώπους. Οι Τοξότες και οι Δίδυμοι μπορούν να τον καταλάβουν, και γι’ αυτό ταιριάζουν πολύ.

Σκορπιός
Ο άντρας Σκορπιός είναι μια κινούμενη μηχανή του σεξ. Άσχετα με το αν όντως κάνει τακτικά σεξ. Την ίδια στιγμή, αν καταφέρει να νιώσει ασφαλής σε μία σχέση, τα αισθήματα που θα βγάλει θα είναι πάρα πολύ έντονα. Ταιριάζει γάντι με τους Ιχθείς.

Τοξότης
Ο Τοξότης, παρά την ανεξαρτησία του και το γεγονός ότι είναι ένα κινούμενο YOLO, θα εκτιμήσει περισσότερο από κάθε τι την εξυπνάδα. Αν είσαι ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης είναι δικός σου, και αν είσαι κάποιο από τα ζώδια του αέρα, η σχέση σας θα είναι 50% ενθουσιασμός και 50% μπερδεμένα βλέμματα.

Αιγόκερως
Πολύ προσεκτικός με την σύντροφό του, εντός και εκτός κρεβατιού. Ο αυταρχισμός του Αιγόκερου μπορεί να βγει στην επιφάνεια κάποιες φορές, αλλά δύσκολα θα χαλάσει τα πράγματα αν υπάρχει βαθύτερη σύνδεση—αν είσαι Τοξότης ή Ταύρος.

Υδροχόος
Εκκεντρικός, αναλυτικός και επαναστάτης (χωρίς αιτία). Ο Υδροχόος θέλει μια σύντροφο που να του ερεθίζει τον εγκέφαλο, ίσως και περισσότερο απ’ το σώμα. Αν έχετε πολλά κοινά στοιχεία, θα ενθουσιαστεί μαζί σου—κι αν είσαι Κριός, Λέων ή Ζυγός, μπορεί να κολλήσει μαζί σου.

Ιχθείς
Με τεράστια φαντασία (και ό,τι συνεπάγεται αυτό στο κρεβάτι) και μια τεράστια, ρομαντική καρδιά, οι Ιχθείς είναι άτομα που θα προσπαθήσουν να καταλάβουν την σύντροφό τους, ακόμα κι αν νιώσουν αδικημένοι. Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι είναι ίσως οι καλύτεροι πιθανοί σύντροφοι γι’ αυτόν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v