ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που δεν δείχνουν ευαισθησία

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που δεν πρόκειται ποτέ να σου δείξουν την ευαίσθητη πλευρά τους;

Τα ζώδια που δεν δείχνουν ευαισθησία

Έχεις γνωρίσει ποτέ άνθρωπο που να μην δείχνει ποτέ την… ανθρώπινη πλευρά του; Τα παρακάτω ζώδια έχουν ένα σωρό άμυνες για να μην αποκαλύψουν στους άλλους ανθρώπους την ευαίσθητη πλευρά τους. Ποια είναι όμως;

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι σιχαίνονται τους πολλούς συναισθηματισμούς, δεν είναι το στυλ τους. Συνεπώς, δεν μπορούν εύκολα να ανοιχτούν και να δείξουν τις λιγότερο ψυχρές και κυνικές πτυχές τους. Αυτός είναι και ο λόγος που θα τους δεις να ασχολούνται συνέχεια με ένα σωρό πράγματα—δεν θέλουν να σκέφτονται ακριβώς πόσα αισθήματα βιώνουν ταυτόχρονα.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί φοβούνται και την σκιά τους. Είναι πολύ δύσκολο να ανοιχτούν σε άλλους ανθρώπους, επειδή φοβούνται πως θα προδοθούν, και αυτό τους κάνει να φορούν ένα σκληρό προσωπείο, για να μην δείξουν πόσο ευαίσθητοι είναι κατά βάθος.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο σιχαίνεται να φαίνεται αδύναμο. Θέλει όπου πηγαίνει, να έχει τον έλεγχο. Να τραβάει τα βλέμματα, κι όχι επειδή έχει πέσει στο πάτωμα και κλαίει. Όχι ότι δεν το κάνει αυτό—οι Δίδυμοι ίσως να κλαίνε περισσότερο από τα άλλα ζώδια του αέρα, αλλά ποτέ σε δημόσιο χώρο. Και ποτέ με ανθρώπους να τους παρακολουθούν.

Λέων
Οι Λέοντες είναι οι οδηγοί. Είναι τα άτομα που μπορούν να δώσουν συμβουλές στους άλλους, και που θέλουν συνεχώς να βλέπουν τους φίλους τους χαρούμενους. Υπάρχει κόσμος που εξαρτάται από τους Λέοντες. Άρα μπορείτε να φανταστείτε πόση πίεση ασκεί καθημερινά ένας Λέοντας στον εαυτό του, για να μην φορτώσει τα προβλήματά του στους άλλους. Ειδικά αν υπολογίσουμε κι αυτή την περηφάνεια του…

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY