ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που καταλαβαίνουν τους ανθρώπους

Είτε το πεις παρατηρητικότητα, είτε διαίσθηση, αυτά τα ζώδια ξέρουν να διαβάζουν τους ανθρώπους καλύτερα από τον καθένα.

Τα ζώδια που καταλαβαίνουν τους ανθρώπους

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να σε κοιτάξουν και να δουν μέσα στην ψυχή σου. Παρατηρούν τα πάντα πάνω σου, τις πιο μικρές κινήσεις. Ή μπορεί να είναι από εκείνους τους ανθρώπους που απλώς ξέρουν. Με μια ματιά μπορούν να καταλάβουν τα πάντα για ‘σένα, επειδή η διαίσθησή τους είναι ιδιαίτερα δυνατή. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι άνθρωποι; Μήπως τα άστρα μας βοηθούν να τους ανακαλύψουμε;

Παρθένος
Εδώ μιλάμε για παρατηρητικότητα. Και χωρίς καθόλου ντροπή, οι Παρθένοι μπορούν να βρουν όλα τα μυστικά σου, πολύ γρήγορα. Είναι εκπληκτικοί ακροατές, κι αυτό κάνει την θέση σου ακόμα πιο δύσκολη. Είναι λίγο ντετέκτιβ οι Παρθένοι, και αν καταλήξετε να μαλώνετε, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι όλα όσα έχει μάθει για ‘σένα (και είναι πολλά) θα σου κοπανηθούν κατάμουτρα.

Σκορπιός
Ακόμα ένα ζώδιο που του αρέσει να παρατηρεί τους ανθρώπους και να μαθαίνει όσο περισσότερα πράγματα γίνεται για αυτούς. Και το κάνει για διασκέδαση. Ναι, αυτό μπορεί να έχει αθώες προθέσεις, επειδή απλά μπορεί να βρίσκει τους ανθρώπους ενδιαφέροντες. Αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως ο συντάκτης αυτού του κειμένου έχει γνωρίσει Σκορπιό (με ωροσκόπο Σκορπιό) που διάβαζε βιβλία για την γλώσσα του σώματος, για να μπορεί να κάνει τους γύρω τους να νιώθουν αμήχανα.

Αιγόκερως
Πιστεύουμε ότι οι Αιγόκεροι κοιτάνε μόνο την δουλειά τους. Και, ναι, το κάνουν, κοιτάνε την δουλειά τους πολύ καλά, και την κάνουν ακόμα καλύτερα. Αυτό δεν τους σταματάει, προφανώς, από το να κοιτάνε και τις δουλειές των άλλων. Χωρίς να θέλουμε να πούμε κακό λόγο για τους αγαπημένους μας Αιγόκερους, είναι λιγάκι κουτσομπόληδες μερικές φορές. Επίσης, μυρίζουν το ψέμα από χιλιόμετρα. Με λίγα λόγια, μην πουλήσεις ποτέ φούμαρα σε Αιγόκερω.

Υδροχόος
Και τώρα περνάμε στα παιδιά με πιθανές ψυχικές δυνάμεις. Εντάξει, δεν υπονοούμε ότι όλοι οι Υδροχόοι είναι κάποιου είδους μαγικά πλάσματα με συναισθηματικές ακτίνες Χ στα μάτια, αλλά η τάση τους να εκλογικεύουν τα πάντα και να τα περνάνε από δεκαπέντε διαφορετικά φίλτρα για να φτάσουν σε μία γενική αλήθεια (όλα συνοψίζονται σε μικρές, γενικές αλήθειες για τους Υδροχόους)… εμ, τους δίνει ένα αβαντάζ στο διάβασμα ανθρώπων.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πρέπει πρώτα απ’ όλα να μάθουμε Λατινικά. Μετά πρέπει να τα ξεχάσουμε."

Μοντεσκιέ, Γάλλος στοχαστής

 • 479 π.Χ.- Στη Ναυμαχία της Μυκάλης οι Έλληνες κατανικούν τους Πέρσες.
  96 - Ο Νέρβας γίνεται Αυτοκράτορας στη Ρώμη.
  323 - Στη μάχη της Χρυσούπολης, ο Μέγας Κωνσταντίνος κατανικάει το Λικίνιο.
  1502 - Φτάνει στην Κόστα Ρίκα ο Χριστόφορος Κολόμβος, στο τέταρτο και τελευταίο ταξίδι του.
  1827 - Ο Άστιγξ καταστρέφει τον τουρκικό στόλο στην Ιτέα Σαλώνων.
  1834 - Η Αθήνα ονομάζεται Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.
  1906 - Αποβιβάζεται στη Σούδα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλ. Ζαΐμης, ως δεύτερος Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης.
  1943 -Σφαγή 9.600 Ιταλών από τους Ναζί στην Κεφαλονιά (μόνο 40 κατάφεραν να γλιτώσουν).
  1964 - Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος Β΄ της Ελλάδας παντρεύεται την Πριγκίπισσα της Δανίας, Άννα Μαρία. Οι μοναδικοί βασιλικοί γάμοι που τελέστηκαν στην Αθήνα.
  1981 - Καταργείται η θανατική ποινή στη Γαλλία.
  1997 - Σε δημοψήφισμα στην Ουαλία, οι κάτοικοι με πλειοψηφία 50,3% έναντι 49,7% αποφασίζουν τη συγκρότηση δικού τους Κοινοβουλίου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY