ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Μη σου τύχει: Ποια ζώδια είναι οι χειρότεροι πρώην;

Υπάρχουν πρώην που γίνονται ενοχλητικοί, αλλά επίσης υπάρχουν και πρώην που τους ξεφορτώνεσαι μόνο με ευχέλαιο.

Μη σου τύχει: Ποια ζώδια είναι οι χειρότεροι πρώην;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε ευχέλαιο; Εξορκισμό; Δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς χρειάζεται για να μας αφήσει επιτέλους σε ησυχία. Όταν το κινητό δεν χτυπάει ασταμάτητα, αντί να απολαμβάνεις την ηρεμία σου, φοβάσαι ότι θα εμφανιστεί στο σπίτι σου.

Ναι, υπάρχουν μερικοί πρώην που κάνουν την ζωή σου να μοιάζει με ταινία τρόμου. Και εμείς βρήκαμε ποιοι είναι αυτοί, άρα θα συμβουλεύαμε πολλή προσοχή.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Και όταν ένας υπερβολικά ευαίσθητος άνθρωπος πληγωθεί, τότε αρχίζει να τρελαίνεται λιγάκι. Ακόμα χειρότερα, οι Καρκίνοι – παρά το γεγονός ότι έχουν πάρα πολλά να προσφέρουν σε μια σχέση – δεν το ‘χουν και τόσο με την επικοινωνία, ειδικά την λεκτική. Άρα όχι μόνο δεν θα σε αφήσει σε ησυχία, αλλά όλα αυτά που θα κάνει δεν θα βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.

Λέων
Οι Λέοντες είναι διαφορετικοί από τους Καρκίνους, από την άποψη ότι δεν πρόκειται να στάξουν ούτε ένα δάκρυ. Δεν πρόκειται να γίνουν ενοχλητικοί. Όχι, ελέγχουν πολύ καλύτερα τον εαυτό τους. Συνεπώς, θα ξεκινήσει να παίζει με το μυαλό σου. Να σου δείχνει τι έχασες. Αφού χωρίσετε, η παρουσία του στην ζωή σου θα διπλασιαστεί, απλά και μόνο για να σου τρίψει στην μούρη πόσο καλά περνάει, πόσα γκομενάκια έχει ρίξει και πόσο δεν τον νοιάζει τίποτα. (Τον νοιάζει πάρα πολύ, πίστεψέ μας.)

Ζυγός
Οι Ζυγοί επίσης δεν πρόκειται να δεχτούν ότι εσύ τους χώρισες, και θα το παίξουν ανώτεροι. Και, επειδή μιλάμε για Ζυγούς, αυτό που πρέπει να περιμένεις είναι λογικά ένα τεράστιο σερί από νέα ραντεβού (μαζί με συνεχόμενα stories στο Instagram με το πόσο καλά περνάνε). Οι Ζυγοί δεν γουστάρουν τις αντιπαραθέσεις. Αλλά αν νιώσουν ότι τους πλήγωσες… θα πάρουν εκδίκηση.

Σκορπιός
Περίμενες να μην τον δεις σε αυτή την λίστα; Από την άλλη, οφείλουμε να διευκρινίσουμε. Ο Λέων και ο Ζυγός το κάνουν για εκδίκηση, λόγω πληγωμένου εγωισμού. Οι Σκορπιοί, όταν χωρίζουν, πληγώνεται η ψυχή τους. Δεν τους είναι εύκολο να εμπιστευτούν, και ένας χωρισμός είναι σαν χαστούκι λογικής. Φέρονται άσχημα στους πρώην τους, και αυτό είναι η αυτοτιμωρία τους που άφησαν τον εαυτό τους να πέσει θύμα ενός ακόμα αποτυχημένου έρωτα.

Ταύρος
Είναι κτητικοί. Είναι ξεροκέφαλοι. Είναι ν’ αναρωτιέσαι που δεν τα πάνε καλά με τους χωρισμούς; Δεν είναι σπάνιο να δεις Ταύρους να αρνούνται τον χωρισμό, να κάνουν ότι δεν σε ακούνε, ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Ναι, χρειάζεται να επιβληθείς σε έναν Ταύρο για να καταφέρεις να τον χωρίσεις μια και καλή.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όταν πρόκειται για λεφτά, όλοι έχουν την ίδια θρησκεία."

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
  1908- Κυκλοφορεί στην αγορά το μοντέλο Τ της Φορντ γνωστό και ως Tin Lizzie.
  1927- Ιδρύεται αυτόνομος οργανισμός διοίκησης του Λιμένα Πειραιώς, ο γνωστός ΟΛΠ.
  1948- Ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Χόντα, στην Ιαπωνία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY