Τι στόχο να βάλεις για το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποια όνειρα αξίζει να κυνηγήσεις τη νέα χρονιά ανάλογα με το ζώδιό σου; Δες τους στόχους που εξυπηρετούν καλύτερα κάθε ζώδιο το 2018.
Τι στόχο να βάλεις για το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου
Κριός: Να ακούς την καρδιά σου
Δώσε σημασία στα συναισθήματά σου και προσπάθησε να ξεδιαλύνεις τα δύο άκρα που παλεύουν πάντα μέσα σου. Έτσι θα κάνεις καλύτερες και πιο συνειδητοποιημένες επιλογές.

Ταύρος: Μάζεψε εμπειρίες
Κυνήγησε την ποικιλία. Τα ταξίδια, τις γεύσεις, τους νέους ανθρώπους, ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου… Προσπάθησε εν γένει να ανανεώνεσαι και να συλλέγεις στιγμές που ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις σου.

Δίδυμοι: Βγες από την βολή σου
Δοκίμασε τα όριά σου φέτος, βάζοντας στόχο να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει ποτέ. Λίγες δόσεις υπερβολής δεν έβλαψαν κανέναν.

Καρκίνος: Πες περισσότερα «όχι»
Όσο ευαίσθητο και γλυκό άνθρωπο κι αν σε κάνει το ζώδιό σου, το να αρνείσαι κάποια πράγματα δε σε κάνει αγενή, αλλά δείχνει ότι σέβεσαι τον εαυτό σου. Δοκίμασέ το, είναι όμορφο συναίσθημα.

Λέων: Εξέλιξε κάποιο ταλέντο σου
Το ότι είσαι καλός στη δουλειά ή τη δραστηριότητα που έχεις επιλέξει ως κύρια απασχόληση δεν αποκλείει να έχεις άλλα ταλέντα. Φέτος, δοκίμασε να βρεις μια νέα κλίση σου, που θα εκπλήξει ακόμα και εσένα.

Παρθένος: Απόκτησε περισσότερη αυτοπεποίθηση
Φτάνει η αυτολύπηση και η σκληρή αυτοκριτική. Άφησε στην άκρη τις αμφιβολίες για τις δυνατότητές σου και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου για να πετύχεις όσα θέλεις.

Ζυγός: Ακολούθησε το ένστικτό σου
Αν δεν το πάρεις απόφαση μια και καλή, δεν θα το πάρεις ποτέ. Αυτή τη χρονιά, δοκίμασε να μην υπεραναλύεις τα πράγματα και να παίρνεις αποφάσεις ακούγοντας το ένστικτό σου. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει.

Σκορπιός: Κάνε περισσότερες καλές πράξεις
Ο Δίας θα επηρεάσει το ζώδιό σου κατά πολύ αυτή τη χρονιά, κι αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τη διαφορά, με τη βοήθεια του πλανήτη της σοφίας και της αλήθειας. Από το να βοηθάς την οικογένειά σου ή τους συναδέλφους σου μέχρι εθελοντισμό ή συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δράσεις, φέτος είναι η χρονιά που μπορείς να αφήσεις το «εγώ» για χάρη της αλληλεγγύης.

Τοξότης: Τελείωσε τις μεγάλες εκκρεμότητες
Πάρε επιτέλους εκείνο το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό. Κάνε το μεγάλο ταξίδι που πάντα ήθελες. Φύγε από μια δουλειά ή σχέση που σε φθείρει ή αντίστοιχα, κάνε το μεγάλο βήμα με μια σχέση που νιώθεις ότι σου κάνει καλό.

Αιγόκερως: Πολέμησε την εργασιομανία σου
Το ξέρουμε, είσαι τελειομανής και εργατικός άνθρωπος. Αλλά αυτή τη χρονιά, δοκίμασε να φέρεις τη ζωή σου σε μια ισορροπία, βάζοντας όρια στην επαγγελματική σου ζωή και αφήνοντας χώρο στην προσωπική σου ζωή να «αναπνεύσει».

Υδροχόος: Αφέσου
Φέτος, είναι η χρονιά που πιθανώς η φυσική ροή των πραγμάτων σε ευνοεί και μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις – ή ακόμα καλύτερα, εκεί που δεν ήξερες ότι θέλεις. Προσπάθησε να μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές που έρχονται, χωρίς βέβαια να τις δέχεσαι άκριτα και χωρίς ωριμότητα.

Ιχθείς: Γίνε πιο αισιόδοξος
Το έχεις μέσα σου, το ξέρεις. Αλλά φέτος, υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες να κάνεις την αισιοδοξία «κτήμα» σου και να την διδάξεις και στους γύρω σου, σκορπώντας θετικότητα. Βοήθησε τους ανθρώπους που αγαπάς να έχουν μια καλύτερη χρονιά με περισσότερα χαμόγελα, και θα δεις ότι θα «πάθεις» κι εσύ το ίδιο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v