Τι πρέπει να αγαπήσουν στον εαυτό τους τα ζώδια;

Όλοι έχουμε ελαττώματα. Και τώρα ήρθε η ώρα να τα αποδεχτούμε.
Τι πρέπει να αγαπήσουν στον εαυτό τους τα ζώδια;
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε μερικές ανασφάλειές μας; Να συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμα και τα ελαττώματά μας, αν καταφέρουμε να τα αποδεχτούμε, μπορούν να μας γεμίσουν δύναμη; Εμείς πιστεύουμε πως ναι, και αυτές είναι οι ανασφάλειες που πρέπει το κάθε ζώδιο να αφήσει πίσω, για να δει τον εαυτό του με άλλο μάτι…

Κριός
Σταμάτα να αισθάνεσαι άσχημα αν δεν καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις (μεγάλες) προσδοκίες των άλλων. Ναι, είσαι ικανός για πάρα πολλά, αλλά και οι μεγαλύτεροι ηγέτες χρειάζονται τον προσωπικό τους χρόνο.

Ταύρος
Πολλές φορές θα σε κατηγορήσουν για την ξεροκεφαλιά σου, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι περισσότεροι ξέρουν πως η ξεροκεφαλιά αυτή είναι στην πραγματικότητα σιγουριά, επειδή ποτέ δεν παίρνεις αποφάσεις χωρίς να το σκεφτείς.

Δίδυμοι
Σταμάτα να φοβάσαι ότι ο κόσμος δεν θα σε αποδεχτεί και ότι δεν θα σε εμπιστεύεται, και μάθε να αφιερώνεις τον χρόνο σου στα άτομα που σε ξέρουν και σε δέχονται. Δεν μπορείς να τα πηγαίνεις καλά με όλους.

Καρκίνος
Θα βρεις την αγάπη. Δεν είσαι υπερβολικός. Δεν είσαι φορτικός. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι πίσω από το εύθραυστο κέλυφος βρίσκεται η πιο δυνατή καρδιά.

Λέων
Είσαι παθιασμένος, και μερικές κακές γλώσσες σου έχουν πει ότι το παρακάνεις. Ότι δεν υπολογίζεις τίποτα. Εσύ όμως είσαι θαρραλέος και κυνηγάς το πάθος σου. Κι αυτό είναι αρκετό. Haters gonna hate.

Παρθένος
Σε λένε δύσκολο, αλλά κάνε κι αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου: Τι θα έκαναν χωρίς εσένα;

Ζυγός
Είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς, επειδή δεν σου αρέσει το δράμα, και προσπαθείς να το αποφεύγεις με κάθε τρόπο. Αυτό θα σε κάνει να χαρακτηριστείς παθητικός, ή απλά τεμπέλης και απόμακρος. Κι όμως, όλα αυτά τα κάνεις επειδή νοιάζεσαι υπερβολικά.

Σκορπιός
Ό,τι και να πουν για ‘σένα, εσύ αμαρτία δεν έχεις. Δεν έχεις πει στη ζωή σου ούτε ένα ψέμα.

Τοξότης
Όχι, δεν έχεις το σύνδρομο του Πίτερ Παν. Απλά οραματίζεσαι έναν καλύτερο κόσμο, και προσπαθείς να ζήσεις σε αυτόν. Και αν περισσότεροι άνθρωποι σου έδιναν προσοχή, ίσως να μάθαιναν κάτι από το πνεύμα σου.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι ξέρουν τι πρέπει να γίνει, και πώς να το κάνουν. Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν φταις εσύ αν μερικές φορές γίνεσαι σκληρός. Κάποιος πρέπει να βάζει τα πράγματα σε τάξη εδώ μέσα.

Υδροχόος
Το γεγονός ότι δεν σταματάς ποτέ να σκέφτεσαι, και ότι δεν προλαβαίνεις να καλοσκεφτείς μια ιδέα, και σου ‘ρχεται μια καινούρια δεν είναι κατάρα. Είναι ευλογία. Κάποιες από αυτές τις ιδέες μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο, γι’ αυτό να ακολουθείς την έμπνευσή σου.

Ιχθείς
Μερικές φορές είσαι ανοιχτό βιβλίο. Και δεν πρόκειται να απολογηθείς γι’ αυτό. Δεν είναι αφέλεια, είναι η προσωπικότητά σου, και όποιος δεν σε γουστάρει, μπορεί να σταματήσει να ασχολείται μαζί σου…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v