Τι κάνουν λάθος τα ζώδια;

Λάθη. Μεγάλα λάθη που κάνουν τις σχέσεις να καταστρέφονται, και δεν το καταλαβαίνουμε καν. Ναι, όλοι είμαστε ένοχοι.
Τι κάνουν λάθος τα ζώδια;
Οι άνθρωποι, σε γενικές γραμμές, είναι λιγάκι αυτοκαταστροφικοί. Ναι, το είπαμε, και δεν πρόκειται να το πάρουμε πίσω. Όλοι μας κάνουμε λάθη στην ζωή μας, αλλά ορισμένα λάθη είναι φτιαγμένα για να επαναλαμβάνονται. Ολόκληρα μοτίβα φτιαγμένα από λάθη, που εφαρμόζουμε στις ανθρώπινες σχέσεις μας, και μετά αυτές οι σχέσεις πέφτουν στον υπόνομο.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές σκληρές αλήθειες.

Κριός
Η ξεροκεφαλιά θα φάει τον Κριό, και θα συνεχίζει να τον τρώει. Όπως και η ανάγκη του να μένει μόνος, κάθε φορά που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει ανθρώπινα στις σχέσεις του.

Ταύρος
Ζήλεια, κτητικότητα και πολλές φορές κανονικότατο σαμποτάζ στην ευτυχία του άλλου, απλά και μόνο για να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο. Ναι, θα έλεγε κανείς ότι η σκοτεινή πλευρά του Ταύρου δεν είναι διασκεδαστική.

Δίδυμοι
Είναι κοινωνικός. Για την ακρίβεια, είναι υπερβολικά κοινωνικός, και οι ερωτικοί του παρτενέρ θα είναι υποχρεωμένοι μια ζωή να δαγκώνουν την γλώσσα τους.

Καρκίνος
Ίσως το πιο “διπολικό” από όλα τα ζώδια. Την μια στιγμή είναι χαρούμενος, την άλλη έχει πέσει στα πατώματα, χωρίς να ξέρεις γιατί. Κι αυτό κουράζει.

Λέων
Ο Λέων θέλει να τον χρειάζονται, θέλει να νιώθει σημαντικός. Είναι από εκείνα τα άτομα που έτσι εκλαμβάνουν την αγάπη. Και αν έχει να κάνει με ένα άτομο που δεν του το δείχνει αυτό, πόσο ανάγκη τον έχει, ο Λέων μπορεί να γίνει πολύ απόμακρος και κλειστός.

Παρθένος
Όσα και να πούμε για τον Παρθένο, η μεγάλη αλήθεια είναι αυτή: Δεν αγαπάει αρκετά τον εαυτό του, και ποτέ δεν πρόκειται να βάλει τις δικές του ανάγκες (ή ακόμα και επιθυμίες) πρώτες.

Ζυγός
Η μεγαλύτερη drama queen του ζωδιακού. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω;

Σκορπιός
…Ναι, ίσως ο Σκορπιός να είναι κι αυτός πολύ μεγάλη drama queen. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Σκορπιός δεν ξέρει να μοιράζεται. Είτε μιλάμε για τον θρόνο του drama, είτε για συναισθήματα.

Τοξότης
Εξαφανίζεται, χάνεται, πάει να βρει τον εαυτό του. Οι Τοξότες είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να ξεφύγει από τα πάντα χωρίς να αναπτύξει κάποιον επικίνδυνο εθισμό, αλλά αυτά δεν είναι καλά νέα για τις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους.

Αιγόκερως
Όσα καλά πράγματα και να πούμε για τον Αιγόκερω (και είναι πολλά), ποτέ δεν θα σταματήσει να έχει μανία με τον έλεγχο—εντός και εκτός του γραφείου.

Υδροχόος
Δεν μιλάει. Απλά δεν μιλάει ποτέ—δεν θα μιλήσει για να σε πλησιάσει, δεν θα μιλήσει για να τον γνωρίσεις. Δεν χρειάζεται να περάσεις πολύ χρόνο με έναν Υδροχόο για να αρχίσεις να αισθάνεσαι αμήχανα.

Ιχθείς
Είναι τόσο ευαίσθητοι άνθρωποι, που καταλήγουν να γίνονται ο χειρότερος εχθρός του εαυτού τους. Αναλύουν τα πάντα σε εγκληματικό βαθμό, καταλήγουν σε συμπεράσματα που δεν βγάζουν νόημα, και εν τέλει καταστρέφουν τα πάντα. Και μετά πέφτουν σε κατάθλιψη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v