Το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Όλοι έχουμε την… σκοτεινή πλευρά μας. Ποια είναι η δική σας;
Το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου
Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα καλοί και συγκρατημένοι. Πόσο μάλλον, όλοι μέσα μας κρύβουμε μια σκοτεινή πλευρά, που μερικές φορές βγαίνει στην επιφάνεια. Ποια είναι η σκοτεινή αυτή πλευρά που κρύβει μέσα του το κάθε ζώδιο;

Κριός
Αυτό το ζώδιο δεν έχει ακριβώς κρυφή σκοτεινή πλευρά, γιατί του αρέσει να τα βγάζει όλα στη φόρα, αλλά πρέπει να προσέχεις· αν προκαλέσεις την οργή του, δεν θες να ξέρεις τι θα ακολουθήσει.

Ταύρος
Η ζήλεια και η κτητικότητα του Ταύρου, όταν βγουν στην επιφάνεια με όλη τους την δύναμη, μπορούν να τρομάξουν ακόμα και τον πιο ψύχραιμο άνθρωπο. Αν μη τι άλλο, ξέρεις πως ένας Ταύρος θα αγαπήσει με όλη του την ψυχή—για καλό ή για κακό.

Δίδυμοι
Ο σαρκασμός τους, που κάποια μέρα θα τους στείλει στο νοσοκομείο γιατί θα τον εκφράσουν την λάθος στιγμή. Όσοι έχουν έρθει κοντά με κάποιον Δίδυμο μπορούν να το καταλάβουν.

Καρκίνος
Ναι, ακόμα κι ο Καρκίνος έχει σκοτεινιά μέσα του. Ενώ, όμως, στα άλλα ζώδια αυτή η σκοτεινιά εκφράζεται με τρόπο επιθετικό, ο Καρκίνος έχει την τάση να γίνεται αυτοκαταστροφικός.

Λέων
Έχουμε καλά νέα για τους Λέοντες, και ακόμα καλύτερα για όσους βρίσκονται δίπλα τους: Αυτό το ζώδιο δεν έχει σκοτεινή πλευρά. Ναι, σίγουρα, κάποιες μέρες μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά σπάνια θα δεις ένα λιοντάρι να χάνει το χαμόγελό του.

Παρθένος
Είναι το πιο επικριτικό ζώδιο. Με τον εαυτό του, με τους άλλους, με το περιβάλλον και με κάθε τι που υπάρχει πάνω στον πλανήτη αυτόν.

Ζυγός
Η αναβλητικότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ο κόσμος αντιπαθεί στους Ζυγούς, αλλά η πραγματική τους σκοτεινιά βρίσκεται στο πόσα πολλά ψέματα μπορούν να πουν στον εαυτό τους. Οι Ζυγοί είναι οι βασιλιάδες του να καταπιέζουν τα αισθήματά τους.

Σκορπιός
Το πιο σκοτεινό ζώδιο δεν έχει ακριβώς σκοτεινή πλευρά, όσο σκοτεινή… ολότητα. Και τίποτα δεν θα την κάνει πιο εμφανή από το να του φερθείς άδικα. Θα σε καταστρέψει, και μετά θα σε καταστρέψει λίγο ακόμα.

Τοξότης
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να πάρει την σκοτεινή του πλευρά και να την εκσφενδονίσει όσο πιο μακριά του γίνεται, αυτό είναι ο Τοξότης. Με το που αρχίσει να νιώθει ότι τα άσχημα αισθήματα και η ανασφάλειά του εμφανίζονται στην επιφάνεια, θα βρει αμέσως τρόπο να απασχοληθεί με κάτι άλλο.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι πάρα πολύ παρεξηγημένοι, με την έννοια ότι δεν είναι αναγκαστικά αρνητικοί άνθρωποι. Απλά η λογική τους είναι η κινητήριά τους δύναμη, και αυτό τους τοποθετεί αυτομάτως σε διαφορετική θέση απ’ τους υπόλοιπους. Συνεπώς, η σκοτεινιά τους έχει να κάνει με το πόσο απαισιόδοξοι είναι—αν ρωτήσεις οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

Υδροχόος
Το χιούμορ του. Όλη η ζωή του είναι μια μαύρη κωμωδία, κι αυτό μπορεί να ξενερώσει πολλούς ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα του.

Ιχθείς
Όταν ένας Ιχθύς περνάει κακή μέρα, θα δεις όλη του την σκοτεινή πλευρά να αναδύεται στην επιφάνεια. Αλλά περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια, οι Ιχθείς μπορούν να πάρουν αυτές τις δύσκολες μέρες και να τις μεταμορφώσουν σε τέχνη…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v