Γιατί το κάθε ζώδιο θα καταλήξει μόνο του;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ζωδίων που μας κάνουν πάντα να μένουμε… στο ράφι;
Γιατί το κάθε ζώδιο θα καταλήξει μόνο του;
Όλοι μας έχουμε περάσει εκείνες τις μέρες που απελπιζόμαστε και λέμε ότι θα μείνουμε για πάντα μόνοι. Εντάξει, ίσως δεν είναι μέρες. Συνήθως είναι νύχτες, και είμαστε μόνοι στο σπίτι. Και ο καθρέφτης δεν μας αγαπάει τόσο εκείνη τη στιγμή, και υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε πιει και να κάνουμε πράγματα που δεν πρέπει με το κινητό μας.

Και ίσως (ίσως, λέμε) να υπάρχουν και άλλοι λόγοι που νιώθουμε πως δεν θα βρούμε ποτέ έναν άνθρωπο να μας καταλάβει. Αυτές οι μικρές ιδιοτροπίες που όλοι μας έχουμε… Ποιες είναι αυτές;

ΚΡΙΟΣ
Το πρόβλημα του Κριού δεν είναι τόσο δικό του, όσο των συντρόφων του, που ανακαλύπτουν με τρόμο κάποια στιγμή ότι πίσω από την ενέργεια, την όρεξη για ζωή και τον ενθουσιασμό του κρύβονται πολλά πράγματα. Και δεν είναι όλα εξίσου διασκεδαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί στην αρχή πάντα το παίζουν πολύ πιο χαλαροί απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Κι όταν, αναπόφευκτα, θα αρχίσει να φαίνεται ότι οι απαιτήσεις τους (και το πόσο μπορούν να κολλήσουν πάνω σου) είναι πολύ μεγαλύτερες, το άλλο άτομο μπορεί να φρικάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να έχουν όλα τα καλά του κόσμου σε ό,τι αφορά την κοινωνικότητά τους, αλλά κατά βάθος οι Δίδυμοι έχουν πολλές ανασφάλειες να δουλέψουν, και μια τεράστια ανάγκη για συνεχή επιβεβαίωση. Πολλές φορές, οι σύντροφοί τους τελειώνουν την σχέση επειδή αισθάνονται εξαντλημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος… ή ο πιο κουραστικός. Φανταστείτε αυτά που αναφέραμε παραπάνω για τους Διδύμους, πολλαπλασιάστε τα, και έχετε μια εικόνα του πόσο άσχημα μπορεί να πάει μια σχέση με έναν Καρκίνο. Α, ναι, προσθέστε και μια γερή δόση καχυποψίας για τα πάντα.

ΛΕΩΝ
Άλλη μια περίπτωση του είναι εναντίον του φαίνεσθαι. Όταν γνωρίσεις έναν Λέοντα, μπορεί να πιστέψεις πως είναι ο πιο χαριτωμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται και μιλάει για τον εαυτό του είναι διασκεδαστικός. Έξι μήνες μετά, όχι και τόσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα κριτικάρει, θα γκρινιάξει, θα αναλύσει τα πάντα σε βαθμό κακουργήματος και στο τέλος θα κάνει τους συντρόφους του να αισθάνονται ότι δεν είναι αρκετά καλοί, ή ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Σε μια σχέση, είναι καλό να ωθούμε ο ένας τον άλλο να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά ο Παρθένος μπορεί να το πάει αυτό σε τρομακτικά επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ
Για ποιον λόγο να παρατήσει κάποιος έναν Ζυγό; Είναι πολύ απλό: επειδή ο Ζυγός μπορεί να περνάει την μισή του μέρα κλαίγοντας για το πώς ολόκληρος ο κόσμος είναι εναντίον του, κάνοντάς σε να νιώθεις λιγότερο σαν σύντροφος και περισσότερο σαν ψυχολόγος που δουλεύει δωρεάν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός, καχύποπτος και μυστικοπαθής όσο κανείς άλλος, κάποια στιγμή θα έχει κρύψει τόσο πολλή αλήθεια από τον σύντροφό του, που όταν βγουν όλα στο φως, η εμπιστοσύνη θα πεθάνει μια και καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δεν είναι τόσο ζώδιο-της-επόμενης-μέρας, όσο της στιγμής. Κάνει αυτό που θέλει, την στιγμή που το θέλει. Και μέσα σε μια σχέση, μπορεί να νιώσει ότι πνίγεται, και αρχίζει να δίνει υποσχέσεις—τις οποίες δεν μπορεί να διαχειριστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το κακό με τους Αιγόκερους είναι ότι μπορούν να κρατήσουν κακία. Για πολύ καιρό, και για πράγματα που δεν το αξίζουν. Και κάποια στιγμή, όλη αυτή η μαζεμένη κακία μπορεί να κατεδαφίσει μια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αργά ή γρήγορα, όλοι οι σύντροφοι των Υδροχόων καταλαβαίνουν πως αυτό το ζώδιο δεν είναι γοητευτικό με έναν απόμακρο τρόπο· είναι απλά απόμακρο. Και ο φόβος του να μην δείξει ποτέ τις αδυναμίες του κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι Ιχθείς δεν ικανοποιούνται εύκολα. Για την ακρίβεια, δεν είναι σπάνιο να τους δεις να ζητάνε συνέχεια περισσότερα στις σχέσεις τους. Κι αυτό κάνει πολλούς συντρόφους να αισθάνονται ανεπαρκείς, ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν τα μελαγχολικά ψαράκια ευτυχισμένα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v